Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes...

Szerintetek lehetek terhes vagy csak annak a jele, hogy megjön?

Figyelt kérdés
Egy hét múlva kell megjönnie... a szokásos dolgok vannak: egy héttel előtte mindig elkezdek görcsölni, érzékenyebb elszek stb.... a barátommal már 2 hete élünk szexuális életet, minden alkalommal óvszerrel védekezünk. előtte és utána is megnézzük, hogy kivan/volt -e szakadva a gumi, de eddig nem volt még rá példa... mostanában szinte semmilyen alkoholt nem tudok meginni...:S valahogy hányingerem lesz mindentől.. de csak az alkoholtól... van valami összefüggés a dologban, vagy egyszerűen csak már nem bírom az alkoholt??
2011. szept. 4. 03:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

A folyamatos védekezésed arra utal, hogy márpedig nem vagy még nagykorú.

Ha már szexelsz, legalább ne alkoholizálj ebben a korban.

2011. szept. 4. 12:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Jajj már, kimondta hogy alkoholista vagyok....alkalmanként szoktam inni, mivel nemrég volt a szülinapom, nyilván fogyasztottam alkoholt.
2011. szept. 4. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Attól, hogy a 16. szülinapodat ünnepled, nem kell még automatikusan inni. Gondolom, nem a szüleiddel koccintottál.
2011. szept. 4. 12:43
 14/17 A kérdező kommentje:
jéé még 16...:D sok közöd van hozzá, hogy mennyit és hogy kivel iszok...:D a kérdésre kellett válaszolni, és köszönöm is a válaszod, de többre már nem vagyok kíváncsi.
2011. szept. 4. 13:29
 15/17 anonim ***** válasza:
43%

2.vagyok.

Bocsánat, azt akartam írni, hogy nem tudom miről beszélsz!:) Elnézést, csak tudod én ennyire nem érek rá (mint ezek szerint Te) és néha a nagy sietségben kimarad 1-1 szó mert az agyam már előrébb jár. Értelmes emberek így is megértik mit akarok mondani/írni.

Szegény kérdezőt jól kiosztottad mintha bármi közöd lenne hozzá mikor kezd szexuális életet élni, szerintem nem ezt kérdezte (értelmesebb emberek olvasni is tudnak). Te biztos egy zárdában voltál apácák között 21 éves korodig.

2011. szept. 4. 13:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, biztos zárdában voltam. Ez az egyetlen mód, hogy az ember a nemkívánatos terhességtől meneküljön.

Semmi gond, szexeljen, de ne jöjjön az idióta kérdéseivel utána. Ha elég felnőtt szexelni, akkor azt tegye felnőttként!

2011. szept. 4. 15:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó előtti.:) utolsónak üzenném, hogy köszönöm a válaszod, a többire nem vagyok kíváncsi.:)
2011. szept. 4. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!