Jobb az ultrahang a tesztnél?
Köszönöm a választ. Még nem csinált uh. -t. Most azt mondta a doki hogy vegyek tesztet. De jobb lenne egy uh. ?
Ma írtam kérdésemet.Az okt.23.-ásat.
Ha negatív is a teszt valószinü van valami, ha a dokid továbbra is passzív válts dokit. Újjabban nagyon rákaptak erre, hogy vegyél tesztet, nincs kedvem vizsgálni... Pedig ha megvizsgál hüvelyben már ennyi idősen tapintható lenne ha terhes vagy, mert elváltozik a méh alakja és a méhszáj, a teszt és ultrahang korszak előtt ezt csinálták, akkoriban bejött.
Másfelől kedves első válaszoló, oké én is csináltatnék ultrahangot, mindt mindenki, de ha a doki nem küldi? Be nem kopoghat, hogy "hello, UH-t akarok, mert van egy gyanúm", max ha meg is csinálják ki kell fizetnie...
Szomorú, hogy itt tart az EÜ, hogy enyire "spórolnak" a vizsgálatokkal, már egy tesztet se akarnak saját költségen csinálni, pedig tele van nekik a csap feletti polc vele (tudom, mert nekem is mondta a doki, h menjek vegyek mert így meg úgy, erre én mondtam, hogy mivel nincsen jó tapasztalatom a tesztről én nem költök rá. Nekem 2 gyerekem sem létezik a patikai tesztek szerint. S érdekes módon hirtelen elő került egy pohár, hogy menjek pisilni és ő megcsinálta a tesztet akkor láttam, hogy van nekik bőven, egyszerübb kinézetü, mint a patikaiak, csak ilyen lapocskák, de akkor is van. Igaz pozitív lett, de továbbra sem hiszek a patikai teszteknek 100%-osan.). Nem hogy egy UH-t kérjenek.
Szia,
Azért nem csinálnak a terhesség korai szakaszában kézi vizsgálatot, mert van kockázata (vetélés). Uh-ot is a 6-7 hét környékén érdemes csinálni, akkor tuti látszik a baba .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!