Késik, émelygek, de a teszt negatív?
A barátommal megszakításos "védekezést" alkalmazunk, sőt, a várt menstruációm előtt 5 nappal már bennem is ment el, mert tudtommal az már nem a termékeny időszak. Nem okozna gondot, ha összejönne a baba, de nem is vagyunk nagyon ráfeszülve ezért alkalmazzunk ezt a "védekezési" formát.
4 napja viszont émelygek, hányingerem van, szédülök. Inkább este és reggel jelentkeznek nálam ezek a tünetek, napközben egész jól elvagyok. A melleim nagyon érzékenyek, feszül, fáj, szúr... korábban sosem tapasztaltam ilyet. És 3 napja késik a menstruációm, pedig ez sem volt jellemző korábban. A párommal egyből arra gondoltunk, hogy talán várandós vagyok, de 2 tesztet is csináltunk és mindkettő negatív lett. Több ötletünk nincs. Látogassam meg a nőgyógyászt, vagy várjak még pár napot hátha megjön? Valaki járt már esetleg hasonló cipőben?
Én "hasonló" cipőben jártam. Kedden volt a 28. napom, de általában a 25-26-27 napon szokott megjönni. Már a múlt hét közepe óta szédülök, többször is rámtört a hányinger.
Kedden nem jött meg, szerda reggel teszteltem, negatív. Mondom OK, ha nem jön meg addig ,akkor pénteken újabb teszt. Ma reggel megjött :(
"a várt menstruációm előtt 5 nappal már bennem is ment el, mert tudtommal az már nem a termékeny időszak."
Rosszul tudod. Persze ha nem gond a gyerek akkor oké. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!