Krémes fehér folyás,6 napos késés, negatív teszt?
Ilyen folyásom még nem nagyon volt legalábbis nem vettem észre.
A ciklus 25. napján 1-2 csepp barna vérzés egésznapos feszülés és enyhe görcs. 29. ciklus naptól a 31.-ig görcs, pattanások, nyomásra érzékeny méh.
32. naptól semmi ma van a 35. nap a teszt még negatív.
Hüvely phm most tökéletes, mensi alatt ugye lugosnak kéne lenni (nálam sokszor lugos és van egy sárgás folyás néha de ennek nyoma sincs 2 hete). Azért néztem, azthittem fertőzés de nem ég, nem viszket, teljesen szagtalan.
Előző havi ciklusom 24 naposra sikerült előtte 28-30 naposak voltak.
Ha továbbra sem jön meg 1 hét mulva rendel nőgyógyászom akkor elmegyek.
Kedden voltam vérvételen sajnos a fogyatékos háziorvosom a terhességi tesztet nem karikázta be így nem nézték, minden más rendben, pajzsmirigy hormonok tökéletesek, a női hormonokat meg nődokim irja ki arra várnom kell :/
Valakinek valami tipp?
(1 hete minden nyavalyát elkapok, herpesz, most megfáztam de erre aztirták vizes folyás szokott lenni, kijöttek pattanások, a napi átlaghőm 37,2 az ébredési 36,5. Ovu előtt az átlag jóval 36 alatt)
Köszönöm előre is :)
Igazából a sárgás részre nem tudom, hogy folyás e, mert tisztasági betétet hordok, törlésnél teljesen szagtalan és szintelen, csak a betéten látszik igy a vizelettartásra is gyanakodtam, de doki semmit nem mondott rá.
Fertőzés nincs mert háziorvos betadine kúpot adott, majd florákat, de a jelenség megmaradt, így szerintem nem a folyás csak leirtam hátha valaki tud mást :)
A terhességet egyre jobban kétlem, 6 nap után kimutatná :(
Kérdés után 2 héttel elmentem nőgyógyászhoz. PCO-t állapított meg, ami azóta fenn állhatott mióta előszőr menstruáltam de mégsem vettek észre semmit.
Elküldött endokrinológushoz, vérkép alapján is mondta hormonzavar, merckformin-t irt fel, januárban megyek vissza nőgyógyászhoz műtétre kipucoltatni a petefészkeket.
Azt mondták utána a babára is lehet remény addig csekély :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!