Vajon a 26 mm tüsző biztosan megreped?
2016. április 25-én voltam uh vizsgálaton. Clostyt szedek második hónapja. A 14. napon a fenti dátumon 1 db 26 mm tüszőt látott a doki. A másik petefészkemet eltávolították...
Azt mondta akkor, hogy bármikor megrepedhet. Az nap és másnap együtt voltunk a párommal. Vajon biztosan megrepedt, vagy ciszta lesz belőle? Kaptam progeszteron növelő gyógyszert, mivel a hormon vizsgálaton alacsony volt az értéke. A tüszőrepesztőre azt mondta nagyon drága.
A méretét nem tudom, hogy jó e, nekem ennél kisebbeket repesztettek eddig mindig, úgyhogy laikusként azt mondanám, hogy talán túl nagy, de tényleg nem tudom.
Viszont a tüszőrepesztő nem drága, azaz nem érzem annak.
Choragon 10.000 Ft körül van 3 darab (ebben mondjuk rossz, hogy izomba kell adni)
Ovitrelle receptre 7000 körül 1 adag én ilyet még nem kaptam
Pregnyl 4250 (ebből én mindig kettőt kaptam biztos ami biztos alapon)
Nőgyógyász írta fel vagy meddőségi központban voltál?
Én meddőségi központba járok, ha problémátok van, javaslom nektek is. Szerintem sokkal alaposabba kivizsgálás és sokkal jobban figyelnek rád és a férjedre is, mert ez a szakterületük, míg egy "sima" nőgyógyász meg más területhez ért jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!