Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon a 26 mm tüsző biztosan...

Vajon a 26 mm tüsző biztosan megreped?

Figyelt kérdés

2016. április 25-én voltam uh vizsgálaton. Clostyt szedek második hónapja. A 14. napon a fenti dátumon 1 db 26 mm tüszőt látott a doki. A másik petefészkemet eltávolították...

Azt mondta akkor, hogy bármikor megrepedhet. Az nap és másnap együtt voltunk a párommal. Vajon biztosan megrepedt, vagy ciszta lesz belőle? Kaptam progeszteron növelő gyógyszert, mivel a hormon vizsgálaton alacsony volt az értéke. A tüszőrepesztőre azt mondta nagyon drága.

2016. ápr. 28. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:

A méretét nem tudom, hogy jó e, nekem ennél kisebbeket repesztettek eddig mindig, úgyhogy laikusként azt mondanám, hogy talán túl nagy, de tényleg nem tudom.

Viszont a tüszőrepesztő nem drága, azaz nem érzem annak.

Choragon 10.000 Ft körül van 3 darab (ebben mondjuk rossz, hogy izomba kell adni)

Ovitrelle receptre 7000 körül 1 adag én ilyet még nem kaptam

Pregnyl 4250 (ebből én mindig kettőt kaptam biztos ami biztos alapon)

2016. ápr. 28. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Félek valóban, hogy ez már túl nagy. A repesztőre mikor rákérdeztem azt mondta, hogy teljesen felesleges és csak mosolygott rajtam. Félek, hogy csak csináltam magamnak egy cisztát és nem babát..... :(
2016. ápr. 28. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Nőgyógyász írta fel vagy meddőségi központban voltál?

Én meddőségi központba járok, ha problémátok van, javaslom nektek is. Szerintem sokkal alaposabba kivizsgálás és sokkal jobban figyelnek rád és a férjedre is, mert ez a szakterületük, míg egy "sima" nőgyógyász meg más területhez ért jobban.

2016. ápr. 28. 15:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Sima nőgyógyász volt. Most tejszínű folyásom van reggel óta. Szóval visszatérve az eredeti kérdésre. Vajon megrepedt? Ez ezt jelenti?
2016. ápr. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!