Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddig nő egy tüsző? 2,7...

Meddig nő egy tüsző? 2,7 cm-es és még nem repedt meg, ugye biztosan meg fog, mert már a 22. napon vagyok?

Figyelt kérdés

A dokimmal minden 2. napon figyeljük, és már türelmetlen vagyok, meg kicsit aggódom is.

Van akinek ugyanígy figyelték és könnyen sikerült a baba?

2009. máj. 27. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy tüsző? Mert lehet ciszta is sajnos.
2009. máj. 27. 13:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Talán nem nézi el ilyen csúnyán a dokim, szépen nő, 2-naponta nézzük, már a 6. alkalom volt ma. Látszik benne a pete is (nagy feketében a kis szürke)úgyhogy elvileg nem ciszta. Akkor?
2009. máj. 27. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
az a probléma hogy ha nemtud megrepedni időben akkor elöregszik és nemtud megtermékenyülni. nekem ezvolt hogy 20mm es volt a 12. napon. a dokim aztmondta 24orán belül megkell repedjen nemrepedt de nemlett cysta csak nemtudott megtermékenyülni.
2009. máj. 27. 14:03
 4/5 A kérdező kommentje:
És ilyenkor lehet kérni tüszőrepesztő szurit vagy gyógyszert?
2009. máj. 27. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem előző hónapban 30mm-es tüsző volt 7.és 14.napi uh-n ami valószínű előtte levő ciklusból maradt!Nem kaptam rá semmit,tegnapelőtti uh-n (jelen ciklus 10.napja)már nem volt ott!doki azt mondta biztos megrepedt de mivel jóval később a kelleténél a pete elöregedett így nem termékenyülhetett meg!Felesleges tüszőrepi szuri mert magátol is eltűnik!Én tegnap kaptam szurit,hogy a mostani tüsző időben repedjen és legyen esély!Köv.hónapban kérdezz rá az orvosodra de ő tudja mikor mit kell tenni!Azért orvos!Bízz benne és ne idegeskedj mert az csak nehezíti a dolgokat!!!Sok sikert!!!
2009. máj. 27. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!