Létezik hogy egy 9 hetes terhességet hasi uh-n nem vesznek eszre?
Persze, a hasi ultrahangaon nem latszik.
Azon a majat lepet, tarsait nezik.
A meh a kismedenceben van, kismedencei ultrahangon lathato csak egy ilyen korai terhesseg. Es ott is akkor ha konkretan azt keresik.
Sógornőmnek voltak cisztái, műtét előtt kellett neki ksimedencei uh. Nem írtak le terhességet.
Két hét múlva feküdt be, akkor volt 14 hetes. Az volt a válasz, hogy nem fognak gyereket keresni annak a méhében, akit meddőség diagnózissal vizsgálank.
Elég elképzelhetetlen.
A teszted pozitív lett? Miből gondolod, hogy 9 hetes lehetsz?
huh... nekem ez nagyon zavaros.
Úgy gondolod, hogy 9 hetes vagy, de tesztet nem csináltál?
Miből gondolod, hogy terhes vagy?
Miért nem csinálsz tesztet?
Ha úgy mentél a dokihoz, hogy nézze meg, terhes vagy e, gondolom észrevette volna.
Csinálj egy tesztet, de vagy korai állapotban vagy még, vagy nem vagy terhes, hisz nem piacon vette a diplomát az orvos, egy 9 hetes terhességet észrevett volna.
Es ha negativ?
Amugy azert orvoshoz mentem mert irjak sok helyen hogy a teszt nem mindig megbízható es van hogy nem mutatja ki a terhességet.
Igazabol a mellem faj de nem feszül hanem nem is tudom leirni hogyan ss ki is sebesedett a mellbimbom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!