Trimeszter terhesvitaminról milyen vélemények, tapasztalatok vannak?
Érdekelne saját tapasztalat. Állandóan ez jön velem szembe a facebookon, és csak szuperlatívuszokban beszélnek róla, minden sikersztori max. 1 hónapos szedésről beszél.
Azt látom, hogy marha jó a marketingje, és belefutottam már olyanba is, hogy negatív kritikát töröltek. Így nincs is olyan.
Szerintetek? Próbálta már valaki?
Szia.
Én egy hónapja szedem lassan, eddig annyit tapasztaltam tőle hogy elkezdett nőni a hajam :)
Köszi Csajok!
Azért az is érdekelne, hogy kinek milyen "alapbetegsége" van? (gondolok itt pm problémák, progi, stb.)
Ezek a betegségek vannak-e kezelve? Vagy mindenkinek "csak úgy" nem jön a baba?
Pl. utolsó, aki 7 éve próbálkozik....
A hajammal szerencsére nincs gond, ennél több, és ennél gyorsabban ne is nőjjön :)
2. Vagyok.
Nekem 11 éve pajzsmirigy alulműködésem van. Letroxot szedek rá, egyik nap 125, másik nap 150 mg-ot.
Sziasztok!
Kozbe 1 hete elkezdtem en is szedni. Annyit tapasztaltam, hogy marha jo az emesztesemnek☺
Eddig mindig kuszkodtem a szekrekedessel, de most mar 4 napja minden nap eljutok wc-re. Sztem ilyen meg sose volt ☺
Varom a tovabbi hatast is.
Veletek mi ujsag?
Én is túl vagyok bőven az első hónapon.
Tapasztalatok:
Emésztés még mindíg jó :)
Voltam 3. napi vv-n. Szuper eredmények. Az ösztrogénem határérték alatti volt (88) ebből lett 247! A TSH, T3, T4 hormonokat javította, eddig sem volt baj vele, de most a tökéletes kategóriába volt. A prolaktinom eléggé levitte, pedig az teljesen jó volt.
Elég erős peteérésem volt, 3 napig pozi volt az ovu tesztem, de nem voltunk jó időben együtt sajnos.
A menstruációm sajna 24 napra jött meg a tű pontos 28 nap helyett.... mondjuk a 11. nap már pozi volt az ovu teszt.
Szedem tovább, habár e hónapban már a closty kúrám indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!