Ti lattokis láttok egy halvány második csíkot?
Látom, amit te! Esélyes, hogy pozi lesz! Szerkesztettem rajta neked! Világítsd meg hátulról vakuval, vagy valamivel a tesztet! Ha igazi pozi csík akkir úgy megvilágítva sokkal határozottabban látszani fog! Hidd el működik!
Utolso! #13 vagyok! Az lehet... Én telorol nezem (iphone 6plus) nekem fehérnek tűnik! De remelem neked van igazad,rozsaszin es erosodni is fog :)
En Szombaton probalkozok tesztelni,remelem mar az is mutatni fog valamit! Drukkolok mindenkinek aki picire var! :)
Mindenkinek ment a zöld kéz! Nagyon szépen köszönöm, kedvesek vagytok!A babára váróknak mihamarabbi sikert kívánok!
Mi régóta várjuk már a babát és sokszor elvetéltem már ez idő alatt. Még van pár napom a menstruációig, de nekem még kimaradás előtt kell tudnom ha elindult a folyamat. Ez a teszt már biztosan nem volt pozitív, reggelre eltűnt az a kis halványka csík.
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Most irtad a kulcsszot kerdezo! Meg van par napod nemvartig.... Vagyis remeny meg mindig van,h ebbol egy szep rozsaszin 2csik legyen! :) nagyon drukkolok! Es kivanom,hogy a kovetkezo picur megmaradjon!!!!
#15 voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!