A tabletta elhagyása után tényleg csak a következő menstruáció után lehetek terhes? A következő menstruáció lehet hogy csak néhány hónap múlva lesz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 14:31
11/19 anonim válasza:
én 10 évig szedtem tablettát,aztán elkezdtük a gyerekprojektet.2008 novemberben hagytam abba a gyógyszert,akkor megjött rendesen.következőnek januárban,aztán nem jött meg.és pont ma 1 éve,hogy kiderült,érkezik a kis manó hozzánk.nekem is azt mondta az orvosom,hogy semmi gond nem lesz,ha a gyógyszer abbahagyása után rögtön elkezdjük a próbálkozást,mert már nem olyan magas a tabletták hormontartalma.sőt,a gyógyszer abbahagyása után sokkal nagyobb az esélye a teherbeesésnek.
12/19 anonim válasza:
Szai.Én a másokid fiammal ugy lettem kismama mikor abahagytam a gyógyszet és utánna rögtön.Azután nem szedtem semmit,spirált raktak fel. Most meg a harmadik nem akar sikeredni pedig már másfél éve levették a spirált.Sok sikert.
13/19 anonim válasza:
szia
én 7év tabletta szedés után, első gyógyszermentes hónapban már babás lettem.szóval nekem nem a mensi jött, hanem a baba.
20hónapos egészséges kisfiú anyukája
14/19 anonim válasza:
Szia! Egyénfüggő, hogy áll be a ciklusod, miután abbahagyod a gyógyszert. A szünetet inkább azért szokták javasolni, mert bár gyorsan kiürül a szervezetből, de a méhnyálkahártya nem biztos, hogy elég erős ahhoz, hogy jól megtapadjon a baba. De ahogy írták is, erre egy csomó ellenpélda van. Nekünk abbahagyás utáni 2.hónapban sikerült.
15/19 anonim válasza:
08:18
ez tök jó! :)
kérdező, íme az élő példa. bármi lehetséges.
16/19 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a szervezeted így reagál. Íme a saját példám: én 10 évig szedtem folyamatosan a Marvelont. 2007 decemberében összeszedtem egy bacit, elég beteg lettem... ez valószínűleg csökkentette a gyógyszer hatását, amit szedtem továbbra is.. februárban derült ki egy rutin vizsgálaton, hogy 9 hetes kismama vagyok...akkor hagytam abba a gyógyszert.... mivel semmi tünetem nem volt, a gyógyszer a mensimet is meghozta, így nem is gyanakodtam babára :)) Szóval nekem így is sikerült :D A ma forgalomban lévő fog. gátlók hormontartalma elég alacsony, így általában nem zavarják meg a ciklust az elhagyás után. Emellett ha mellette teherbe is esikvalaki, akkor sem ártanak... érvényesül a mindent vagy semmit elve. A kislányom 19 hónapos, makk egészséges, örökmozgó, cserfes kislány :)))
17/19 anonim válasza:
attól függ milyen gyógyszert szedtél mert a mai gyógyszerek nem okoznak gondot de ha valami régebbi olcsóbb fajtát szedtél akkor inkább kérdezd meg a dokidat! mert régen olyan bogyók voltak hogy ha esetleg nök az mellett teherbe estek el is kellett vetetniük! Én pl hüvely gyürüt használta megjött normálisan mikor abba hagytam! agusztus elején hagytam abba szeptember végén 5 hetes terhes voltam!de sajna missed ab lett a vége! kérdezd ki inkább az orvosodat
18/19 A kérdező kommentje:
Femoden tablettát szedtem 4,5 évig.
2010. ápr. 9. 11:17
19/19 anonim válasza:
Tanácsolom hogy folsavat azonnal kezdj el szedni azt minden baba tervezés előtt már 3 hónappal ajánlják mert sok betegséget kizár ill. fontos valamint a fog.gátló elméletileg elvékonyítja a méhnyálka hártyát ami lételem a baba megtapadásához. Erre segítség az E vitamin, teljesen helyreállítja, biztos segítség és ártani nem tudsz vele! Tehát: folsav és E vitamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!