Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki a jó szülész-nőgyógyász...

Ki a jó szülész-nőgyógyász Székesfehérváron?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A párommal szeretnénk kisbabát, de viszont nem vagyunk ismerősök Szfváron, ezért szeretnék segítséget kérni, hogy kihez érdemes menni?

Válaszaitokat és ssegítségeteket előre is köszönöm.

2010. ápr. 7. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Dr Schandl Károly (hozzá jártam terhesség alatt),Dr. Blaskó Ervin (nála szültem,tündér egy ember!!!!)
2010. ápr. 7. 14:56
 2/12 A kérdező kommentje:

Szia,

Köszönöm szépen, esetleg egy elérhetőséget is meg tudnál majd adni?

2010. ápr. 7. 15:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Szia. Schandlhoz ne menjél mert nagyon pénzéhes! Én is nála szültem onnan tudom. Nagyon sok betege van és nincs ideje mindenkivel foglalkozni.
2010. ápr. 7. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Scandl-ról én is hallottam,hogy pénzéhes,kár érte mert jó orvos.
2010. ápr. 7. 18:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Én sajnos nem hallottam jót egyikről sem.Viszont Dr.Heczel Sándor na én még ilyen orvossal nem találkoztam és ezt már sokan mondták mások is.Ő aztán egy kedves aranyos lelkiismeretes orvos ritka az ilyen.Először sztk rendelésen voltam nála de komolyan mondom úgy éreztem magam mintha magánrendelésen lennék.Ha érdekel írj és leírom a számát.Nyugodt szívvel ajánlom.Én azóta csak hozzá fogok menni.
2010. ápr. 8. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Heczel az szuper, hozzá menj!!!!
2010. ápr. 8. 11:38
 7/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Köszönöm szépen a segítségeteket. :)

2010. ápr. 9. 08:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Dr.Csetényi Zsolt!Ő a király!
2010. ápr. 12. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A legeslegjobb orvos az a Dr. Blaskó Ervin Balázs! Nála szültem 11 hete, nagyon meg vagyok elégedve vele. Fogadott orvosom volt, abszolút nem pénzéhes, bármikor bármivel fordulhattam hozzá bizalommal! Én őt ajánlom neked!!!!

2010. ápr. 12. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Csetényi nagyon jó orvos, nagyon szimpatikus, lelkiismeretes.

Blaskó szimpatikus szintén.

Én az idősebb Oroszhoz jártam, mert ő az osztály vezetője (nem az osztályvezető főorvos), ő dönt mindenben úgyis. És azt mondta egy ott dolgozó orvos, aki nekem is ajánlotta őt, hogy ezért ő, mert neki nem kell megkérdeznie senkit, hogy csinálhatom e. A többi orvosnak (akár főorvosnak) másik orvos beleegyezését kell kérni, akárcsak császármetszéshez is. A szobatársamnak azt mondta a fogadott orvos, hogy mehet haza, aztán egy óra múlva visszajött, hogy azt üzente Orosz főorvos úr, hogy szó sem lehet róla- így nem mehetett haza.

Úgyhogy mi őt választottuk, elsősorban a "döntéshozói" poziciója miatt.. Nem pénzéhes egyáltalán, magánrendelésre csak a kötelező 4 alkalommal kellett hozzá menni, és maximális figyelmet kaptunk tőle a szülésnél és utána is. Bár vannak akiknek nem szimpatikus, de ezt minden orvosra el lehet mondani.

2010. ápr. 12. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!