Sziasztok! A mostani dokimat szeretném lecserélni vki másra, aki megbízhatóbb, és nem kertel nekem. Sajnos nagyot csalódtam az orvosomban, amennyi pénzt kifezettem neki, nem ilyen ellátást vártam volna tőle. Sztem finoman lepasszolt engem, miután kiderült, hogy PCOS vok. :( Azt mondta, hogy nem lehet gyerekem soha többet, csak esetleg lombikkal. :( Akkora fájdalmat okozott nekem mint eddig még senki. :( Azt hittem, hogy majd találunk vmi más megoldást arra, hogy kezeljük a betegségemet, de ehelyett könyebb volt azt mondani, hogy járjak a lombik után. Szal egy normális dokira lenne szükségem. Amúgy van már két gyerekem, de a harmadik lassan 5 éve nem jön. :( A nevét nem akarom az "orvosomnak" leírni, de az Orvosokházában van rendelése minden szerdán. Tehát őt nem szeretném. Köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 30. 14:16
1/7 anonim válasza:
Szia!
A dokid nő,ugye?
Mert akkor tudom kiről van szó.Én sem szeretem azt a dokit.
Én ajánlanám neked a Schandl doktort,vagy a Blaskó doktort,esetleg a Schwarczinger doktort.Mindegyik nagyon jó szakember,és emberileg is jók nagyon,és jófejek...és az áraik sem vészesek.Ha esetleg valamelyik felkeltette az érdeklődésed,vagy kéne elérhetőség,irj nyugidtan privibe:)
Én most szültem egyébként a Schandl Károly dokinál.
Sajnálom,ami veled történt,de vannak ilyen orvosok.Kitartás!!
2009. aug. 30. 16:40
2/7 anonim válasza:
Dr Rubkiczky Levente! Minden pénteken van rendelése magánban! NAgyon rendes! nem vész az ára! Szülésnél nem mond árat!
Mindent elmagyaráz és ha kérdezek akkor nyugodtan válaszol! És nem az óráját nézni!
VAn ultrahang a rendelésén! Apuka bemehet és neki is elmond mindent!
Én csak jót tudok róla mondani!
HA van egyéb kérdésed vagy telefonszám kell, írj privátan!
Remélem mihamarabb összejön az a 3. baba!
Sok sikert!
2009. aug. 30. 17:52
3/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Köszönöm a válaszokat, még annyit kérdeznék, hogy Dr. Rubliczky Levente hol rendel? Mert ha jól tudom ő is az orvosokházában ugye? Akkor neki is a Mariann az asszisztense? Igazából én abba a rendelőbe nem szeretnék vissza menni, mert rossz élmények fűznek oda. :( Egyébként az első válaszolónak írom, hogy én a Dr. úrhoz jártam,( a női nődokikat nem csípem ) neki 18:00 órától van magánrendelése. Dr. Schandl Károly-ról is sok jót hallottam, és még volt aki Dr. Orosz Andrást ajánlotta. Holnap eldöntöm, hogy kihez fordulok, a pénz nem számít, sztem mindegyik kb. ugyan annyiba kerül. Valószínű, hogy tőletek kérem majd el az orvosok elérhetőségét, de az egyik ismimmel is ma este beszélek erről. Mégegyszer nagyon köszönöm a válaszokat! Sok sikert kívánok nektek! :)
2009. aug. 30. 18:57
4/7 A kérdező kommentje:
16:40-es anyukának GRATULÁLOK a babucihoz!!! :) Sok boldogságot, és nagy jó egészséget kívánok nektek! :)
2009. aug. 30. 19:29
5/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne haragudj ha tolakodó voltam és privátba megkérdeztem a doki nevét. Dokid keresek én is 6 hetesen de talán lesz egy kis szerencsém és nem ezt a dokit szúrom ki aki így viselkedett veled. Kívánom hogy találj egy orvost aki emberséges veled és tud neked segíteni. Habár nem egyformák az emberek kinek a pap kinek a papné , de remélem ln is jó orvost találok. Sok szerencsét és sok egészséget kívánok neked.
2009. aug. 30. 20:30
6/7 anonim válasza:
Dr Rubliczky Levente a kórház mellett az ügyeleten az emeleten van rendelője!
2009. aug. 31. 08:22
7/7 anonim válasza:
Blaskó dokit ajánlom én is. Türelmes, kedves, alapos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!