Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr Labossa Gusztáv mikor...

Dr Labossa Gusztáv mikor rendel a pécsi Megyei Kórházban, és milyen számon lehet bejelentkezni hozzá? A magánrendelésén mennyi a tarifa?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! 72 533 133 és mondd hogy a nőgyógyászati recepciót kéred. ott kapsz időpontot hozzá. legjobb ha reggel 7óra , 7 óra 30 fele próbálkozol, mert utána nagyon nehéz elérni a kórházat. eddig csütörtökönként rendelt a Megyeiben, de most már szerdánként szakrendel. a magánrendelői tarifáját nem tudom, csak azt, hogy a Rákóczi úton van a magánrendelője(az én dokim is ott rendel).
2010. ápr. 7. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én szeptemberben voltam nála, akkor 5000 Ft-ot kért.
2010. ápr. 7. 16:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Szép napot nektek!
2010. ápr. 8. 08:16
 4/7 A kérdező kommentje:
A Rákóczi úton pontosan hol van a magánrendelője? Én Tímár utca 24-et is olvastam, meg azt is hogy a Lépcsőháznál. Most melyik? Kérlek segítsetek, holnap mennék hozzá. :-)
2010. ápr. 12. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia

5 ezer a tarifa ha terhes gondozásra mész, ha nőgyógyászati vizsgálatra az 6ezer.

A Lépcsőház étterem tudod hol van? az mellett van a magán rendelője.

ha írsz privibe meg adom a mobil számát is.

2010. ápr. 12. 15:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Magán rendelése 5000 Ft.

Sem terhesgondozásra, sem szülésre nem fog elvállalni!

Hugomnak az orvosa a Borsay Péter aki beteg lett, ezért megkérte a barátnőjét aki a csecsemőosztályon dolgozik hogy elvállalja-e a Labossa? Egyértelmű NEM volt a válasz. Azt modta annyi a betege hogy nem lát ki belőlük. Ez 2 hete volt.

Magánrendelésen terhesgondozásra elvállal de minden egyes alkalom 5000 Ft.

Azért próbáld meg, sok szerencsét.

Ha nem sikerül ajánlom a Várvizi Zoltánt. Nagyon jó orvos.

Ő szülész-nőgyógyász, sebész, sportorvos...

Nála szültem és a következőt is nála fogom, nem mennék máshoz...tudom ha valami gond lesz akkor jó kezekben leszek mert jól műt.

Amúgy apukám legjobb barátja.

2010. ápr. 12. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap voltam nála, nagyon kedves és barátságos volt!

Mégegyszer köszönöm a válaszaitokat!

2010. ápr. 14. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!