Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vizsgálatok vannak, ha...

Milyen vizsgálatok vannak, ha egy év után sem esek teherbe?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve próbálkozunk és szeretném tudni milyen vizsgálatokat végeznek. Mikor, mit, hogyan?
2010. ápr. 7. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
nögyógyász uh ha neg. a menszi 3.napján vérvétel eredménytől függő további vizsgálat!
2010. ápr. 7. 09:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Teljes vérkép, hormon vizsgálat a 3. és 21. napon, UH-n cikluskövetés. Ha ezeken minden renben, és nem kell gyógyszer, akkor HSG (átjárhatósági). Ez után 3 hónap "próbaidő", amikor spontán próbálkoztok, és utána ha kell (remélhetőleg már nem:) akkor inszemináció. Ha esetleg ebből 6 nem sikerül, akkor lombik, de nem festem az ördögöt a falra:) Szorítok, hogy minden rendben legyen! (boccs ha kihagytam vmit...)
2010. ápr. 7. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 2 év sikertelen próbálkozás után kezdik el a vizsgálatokat. Hogy pontosan milyen vizsgálatok ezek, nem tudom, mert szerencsére nem volt rá szükségem, de az előttem szólók már úgyis leírták. Egyébként nekünk 3 év után sikerült a bébi. Igaz ebből 1 évet levonhatunk, mert egy méhszájplasztika után összetapadt a méhszájam, úgy tágítgatta a doki havonta. Panaszkodtam neki, hogy nem jön a bébi, azt mondta várjunk még fél évet és megnézzük, hogy miért nem. 2 hónap múlva meg már azért mentem, mert pozitív lett a tesztem :) Szóval szerintem ne aggódj! Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön!
2010. ápr. 7. 10:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de remélem nem kellenek ezek majd:)
2010. ápr. 7. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!