Kati225 kérdése:
Mit tegyek ha nem találom a gyerekem apját? Többi lent
Figyelt kérdés
Fél éve egy uszodában ismerkedtünk meg rá egy hétre már naponta szexeltünk ahol tudtunk de 2 hónapja meg szakadt a kapcsolat és ma voltam nőgyógyászati rendelésen mert a mellemből ha meg nyomom tejszerü váladék jön és az orvos szerint 11hetes terhes vagyok amit furcsának tartottam mert szedek tabit. Most tökre nem tudom mi tevő legyek..
20/L
2016. ápr. 21. 18:06
11/19 anonim válasza:
És majd a rendőrség megkeresi Neked vagy mire gondolsz? Van jobb dolguk is mint egy 11 hetes kismamát teherbe ejtő férfit keressenek 0 bizonyítékkal. Ó te jó ég.
13/19 anonim válasza:
Amennyiben a gyerek születés után bepereled gyermektartasdijert és pár adatot, mint Pl név, és mellé ezek közül valamelyik: anyja neve, születési idő, hely, utolsó ismert lakcim, akkor a birosa h megpróbálja a lakcimnyilvatarto segítségével megkeresni. Ha nem tudsz semmi ilyet, akkor esélytelen.
14/19 anonim válasza:
ha 11 hetes vagy, akkor 8-9 hete volt az aktus amiből megfogant.
2 hónapja nem találkoztál apával? egyébként sincs tej még ennyire az elején, szóval nekem is kaunak tűnik
15/19 anonim válasza:
Valami adatot kell róla mondanod majd a bíróságnak, hogy neki tudjanak állni keresni, az nem elég, ha elmeséled, hogy milyen a farka. De most komolyan kérdezem. Szerinted van a rendőrségen egy titkos kommandó csoport, aki egy név és egy város alapján megkeres neked egy embert? Nem tudod a munkahelyét, nincs egy darab közös ismerősöd sem? Nem jár már az uszodába? Nem tudod, hogy hol lakik? stb... Egy kis kreativitást!
16/19 anonim válasza:
Nyilván abból indult ki, hogy egy rablót is megkeresnek szemelyleiras alapján.
17/19 anonim válasza:
A rabló törvénysértést követ el. A szex egy felnőtt korúval, aki beleegyezik az aktusba, mióta bűncselekmény? Erre van kapacitása a rendőrségnek vagy bárkinek a kérdező szerint? Holnap majd köröztessük azokat, akik esetleg reggel csúnyán néznek a másik emberre a buszon?
18/19 anonim válasza:
Hulye r.banc,vagy es hidd el a pasi ezt gondoljatl,road azert tunt el eloled,gondolod majd egy gyerekkel,meg tudod fogni?? Tipikus r.banc felfogas,na jo keresgelest :)
19/19 anonim válasza:
Én vagyok az drágám. Itt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!