Holnap kéne megjonnie, a testhőmérséklet nem egyértelmű, miért?
Úgy mond elég hidegvérű vagyok :) egész ciklus alatt míg védekeztünk régen is néztem, régóta próbálkozunk az átlagok jóval 36 alatt van, mikor megszokott jönni már előtte nap 35.5-35.7 szokott lenni.
Első hónap h reménykedem, beàgyazódàsi tüneteim voltak (tapasztaltam már). Kis vér és gorcs. A testhőm azóta nappal 37-37.2, kíváncsiságból megszoktam nézni.
De a reggeli első ébredésnel 36,4 rá fel órára megint 36,9 volt most is.
Normalis ez ha esetleg már útban a pocaklako?
Nagyon szépen koszonom előre is :)
Eleinte szájban mértem digitálissal, egy ideig megnéztem van e különbség hüvelyi között, ott a régimódival. szájban 2 csippanásig, hüvelyben 10 percig. (hüvelyi 1 tizeddel mért többet de ritkán, szinte ugyanaz szokott lenni.)
Az a baj, hogy irták 6 óra folyamatos alvás kell, hogy jó értéket kapjunk, csak minden éjszaka 00-01 között felszoktam kelni pisilni és 4:20kor kelek :(
Mostmár csak hüvelyben mérem, volt időm úgy fél órája is 37,2 volt.
utólag az számít valamit, hogy a szobánk elég hűvös?
Fűtést jó 1 hónapja lekapcsoltuk, és lambéria nem sokat szigetel reggelre jócskán lehűl a szoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!