Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Anyukák és kismamák! Akiknek...

Anyukák és kismamák! Akiknek a nemvárt vérzése megjött és babás volt, annak másabb volt a mensi?

Figyelt kérdés
Gondolok itt állagra,mennyiségre,előtte lévő mensi tünetek (pl nekem fáj a mellem előtte),vagy mind ugyan olyan volt? vagy nálatok ez hogyan történt ?

2016. ápr. 20. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt szemelyesen ilyen, de a közeli jo baratnömnek igen, neki sokkal rövidebb es enyhebb volt a verzese a szokottnal, es barnas szinü. Egyebkent ugyanolyan tünetei voltak, mint maskor mensi elött, csak erösebben fajt a dereka. Itt a gyakorin olvastam olyat is, aki narancssargasnak irta le ezt a verzest.
2016. ápr. 20. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek 3-4. hónap környékén vették észre egy orvosi vizsgálat közben, hogy gyereket vár. Ő azt mondta nekem, hogy csak annyi "furát" érzett, hogy puffadt, de ugyanúgy volt mensije, semmi különös nem volt. Emelgette a munkahelyén a 20-25 kilós zsákokat, lovagolt, élte az életét. Szóval semmi különöset nem érzett :)
2016. ápr. 20. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:
derékfájás is volt? nekem most volt,de mensi után és igazából azt betudtam a fahordásnak mert hajolgattam elég sokat így gondolom az az volt,mert nekem mensikor nem szokott fájni
2016. ápr. 20. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden tünetem megvolt, mintha megjönne, de megjött, kevesebb volt, másnap még kevesebb, aztán elmúlt. Aztán teszteltem, pozitiiv lett, utána még nagyon sokat véreztem (sárgatest elégtelenség miatt). Végül megszületett, egészségesen. :)
2016. ápr. 20. 20:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem kb 3 napos volt/van a mensim

2-3 alkalommal volt meg még terhesen

Mivel soha nem volt tünetem nem tünt fel az h terhes vagyok

Konkrétan 2 terhességemnél is 13-15 hetes voltam mire észbe kaptam

Annyi volt h kicsit kevesebb volt minden alkalommal és picit rövidebb - de mivel régébben is volt h csak 1 napos volt nem tünt fel

A terhesség a fogkrém miatt tünt fel ugyanis ez volt az egyetlen amitől rosszul voltam :-D

2016. ápr. 20. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt ilyen,de anno egyik osztalytarsam ugy jart,h minden honapban megjott neki! Gyogyszert szedett,meg is jott neki minden alkalommal,teljesen normalis volt minden,aztan elkezdett noni a hasa es tunetek is voltak mar a 2.honapban,de mivel megjott neki nem gyanakodott! Inkabb csak arra gondolt,h gyogyszert kellene cserelnie mert nincs jol tole es hizik is! Aztan az anyukaja mondta neki 3honaposan,h menjenek el orvoshoz,mert itt valami nem oke! (Igen,mar 3hosan szepen latszott neki) ott derult ki,h 3honapos picur van a hasaban! Azota lett meg 2gyereke :) gondolom ok tervezettek :D

De elmondasa szerint teljesen olyan volt mint a megszokott! Szinben es mennyisegben egyarant! A 3honap elteltevel nem is jott meg neki utana,egeszseges babaja lett!

En mar a nemvart elott tudtam,h babam van. Nem azert,mert barmi tunetem lett volna,egyszeruen csak jott egy belso erzes! Azota 15hos es apaval tervben a kovetkezo! :)

2016. ápr. 20. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is megjött 1 hétig tartott+2 nap barnázás nagyon görcsöltem, fájt a derekam, de nálam sötét színű volt inkább a vér.

27hkm

2016. ápr. 21. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!