Anyukák és kismamák! Akiknek a nemvárt vérzése megjött és babás volt, annak másabb volt a mensi?
Nekem kb 3 napos volt/van a mensim
2-3 alkalommal volt meg még terhesen
Mivel soha nem volt tünetem nem tünt fel az h terhes vagyok
Konkrétan 2 terhességemnél is 13-15 hetes voltam mire észbe kaptam
Annyi volt h kicsit kevesebb volt minden alkalommal és picit rövidebb - de mivel régébben is volt h csak 1 napos volt nem tünt fel
A terhesség a fogkrém miatt tünt fel ugyanis ez volt az egyetlen amitől rosszul voltam :-D
Nekem sem volt ilyen,de anno egyik osztalytarsam ugy jart,h minden honapban megjott neki! Gyogyszert szedett,meg is jott neki minden alkalommal,teljesen normalis volt minden,aztan elkezdett noni a hasa es tunetek is voltak mar a 2.honapban,de mivel megjott neki nem gyanakodott! Inkabb csak arra gondolt,h gyogyszert kellene cserelnie mert nincs jol tole es hizik is! Aztan az anyukaja mondta neki 3honaposan,h menjenek el orvoshoz,mert itt valami nem oke! (Igen,mar 3hosan szepen latszott neki) ott derult ki,h 3honapos picur van a hasaban! Azota lett meg 2gyereke :) gondolom ok tervezettek :D
De elmondasa szerint teljesen olyan volt mint a megszokott! Szinben es mennyisegben egyarant! A 3honap elteltevel nem is jott meg neki utana,egeszseges babaja lett!
En mar a nemvart elott tudtam,h babam van. Nem azert,mert barmi tunetem lett volna,egyszeruen csak jott egy belso erzes! Azota 15hos es apaval tervben a kovetkezo! :)
Nekem is megjött 1 hétig tartott+2 nap barnázás nagyon görcsöltem, fájt a derekam, de nálam sötét színű volt inkább a vér.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!