Kismamak, anyukak! Mik voltak az elso tunetek?
Milyen hamar jelentkeztek es mik voltak az elso tunetei a varandossagotoknak?
Es milyen tunetek kisertek vegig? :)
Menzesz kimaradás volt az első, nem sokkal később állandó fáradtság.
Igazából semmi sem kísért végig. 12-14 hetes korom körül minden elmúlt a végére meg más jött 30 hetes korom körül.
- Nemvárt előtt 2-3 nappal: mellbimbóérzékenység, ez kisebb-nagyobb intenzitással azóta is van,
- pozitív tesztnél: menzeszre hasonlító görcsök, de nem egyfolytában, hanem pár mp-ig tartóak, napi 8-10x, magnéziumra el is múlt másnapra, - 5-7. hét között: égő/húzódó érzés a méhem környékén
- 6. hét közepétől a 13. hét közepéig időnként előjövő hányinger
- 6. hét óta: időnként előjövő puffadás, ill. kb. 3x volt eddig gyomorégés teljesen elszórtan
- 15-16. hét óta pocaknövekedés
- 15. hét óta baba mozgása
- 24. hét óta: kicsit gyakrabb pisilés
26 hkm
Koszonom a valaszokat!
Ha valaki erre jar, johet meg :)
Amikor még nem tudtam hogy terhes vagyok, sokat jártam pisilni éjszaka, munkahelyen pakolás közben többszört meg szédültem ,émelyegtem nagyon kicsit , én másnap vettem tesztet akkor pozitiv lett, viszont rá egy hétre meg a dokihoz mentem naptár szerint 6 hetesnek kellett volna lennem , de akkor voltam 5 hétben mert később fogant. Most viszont szagundorom van , hányinger , de nem hányok. Nagyon fáradekony vagyok.
11hkm
Koszonom! :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ez is az en kerdesem, hatha valakit erint! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!