Ki hanyadik dpo-n van ma? Én a 8. -on. Nagyon izgulok. Ti éreztek már valamit? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 11:00
21/27 anonim válasza:
5-ös vagyok, nem érzek még semmit. 28 napos ciklussal számolva ma lett volna esedékes a menzesz de a legutóbbi ciklusom is 32 napos volt. Tesztelni nem akarok még, szerintem úgy lehetett peteérésem, hogy inkább 30-32 napos lenne ez a ciklus.
22/27 anonim válasza:
Egyébként első babámnál teszteltem én is 9. dpon de én se tudom minek.. full negatív lett, 3 nappal később már pozitív. :)
23/27 anonim válasza:
4-es vagyok. Persze írok mindenképp. Követem az eseményeket nálatok is. Nekem a mellfájdalmam egyre intenzívebb, két gyermek után nem szokott lenni. Ma szédülős napom van, és én fáradékonyabb vagyok.
24/27 anonim válasza:
4es vagyok: hahó! Kinél mi újság?
25/27 A kérdező kommentje:
Én ma vagyok a 14.dpo-n,s a mai tesztem sajnos full negatív lett. Holnap még csinálok egyet ha nem jön meg hátha. Mensi szerű hasi fájdalom van, cici fájdalom,hangulatingadozás. Hát ez akár a mensi előjele is lehet. Meglátjuk. És nálad mi újság?
2016. ápr. 25. 19:23
26/27 anonim válasza:
:( sajnálom, remélem még pozitívvá válhat, tudod, míg nem jön meg... ;)
Nálam egyelőre semmi változás(ugyanazok vannak amik eddig is), még nem teszteltem, de holnap valószínű fogok.
27/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ki hogy van? Nekem ma megjött. ;(
2016. ápr. 27. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!