Ki hanyadik dpo-n van ma? Én a 8. -on. Nagyon izgulok. Ti éreztek már valamit? Mikor teszteltek?
1-es sajnálom! :( Ovu tesztet használsz, vagy egyéb serkentőt?
Nálunk egy 3 éves fiú, és egy 19 hós lány van
Nekem ez ma a 8. Dpo.
Első baba lenne, már 9 hónapja várjuk.
Tünetem annyi van, hogy nehéznek érzem az alhasam és puffadok, illetve álomkór. De már attól félek belemagyarázom.
Nekem ez a 2. clostys hónapom, és első méhpempős. Nagyon reménykedek, vasárnap reggel szerintem csinálok egy facelle tesztet, arról azt hallottam, hogy jó és érzékeny.
13-as vagyok.
Azt még elfelejtettem odaírni, hogy nagyon ingerlékeny vagyok tegnap és ma :)
Netti
Babu, szorítok neked!
Ami nekem még furcsa, hogy nagyon tele vagyok, pedig alig eszek vmit az elmúlt 2-3 napban. Csak könnyű salátát és hozzá sovány húst, de így is nagy teltségérzetem van, meg puffadok.
Az alhasamban meg mintha súly lenne, plusz leszakad a derekam. Persze lehet hogy csak emésztési probléma, minden esetre én naplózom ezeket a tüneteket is. a hőm 37, szóval ebben a hónapban tényleg reménykedek. Vasárnap reggel fogok először tesztelni, bár még az is korai lesz.
4-es vagyok. Nekem 30-án nem fog megjönni. ;) Ma már nagyon fájnak a melleim, és elég feltűnő hasszurkálásaim voltak.
Kedves kérdező, szerintem még korai volt. Talán holnap, de inkább 3 nap múlva lehet valami halvány pozitívat tesztelni.
Én most elég biztosan érzem, hogy sikerült, első kettővel is tudtam. Már csak várok a tesztre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!