Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok pár jó tanácsot...

Lombikosok pár jó tanácsot tudnátok írni?

Figyelt kérdés
Egy hét és kezdődik a vàrva vàrt lombikunk anit màr nagyon régóta vàrunk,pàr jó tanàcsot tudnàtok írni h mire figyeljek oda ? Minden tapasztalat érdekel

2016. ápr. 18. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Próbálj ne idegeskjwdni! Csak lazán!'amikor le szívják a petesejteket utána rengeteg folyadékot igyál! Főleg havsok petesejted lesz! Avférjed se izguljon rá. Mert nem mindenkinek sikerül a spermát leadni a helyszinen.
2016. ápr. 18. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én olyat elvből nem mondok, hogy ne izgulj!:) Én 5 sikertelen lombikon voltam túl és mikor valaki azt mondta ne izgulj, ölni tudtam volna!:)

Sok folyadék, nekem leszívás után 5 l volt az adagom. Sok fehérje.

Amiket érdemes megnézetni: étel allergiák/ nálam ez volt a gond/ és az inzulinrezisztencia.

Ami szt. nagyon fontos. Csak akkor feküdj, ha neked jól esik. Ha inkább jönnél mennél, főzőcskőznél hajrá!!!

CSak azt csináld ami jól esik!!!!

Ja lett eredmény: éppen alszik és már 8 hónapos!!:)

Sok sikert kitartást és lelki erőt!!! Megéri;)

2016. ápr. 19. 08:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Sok sok folyadék bevitel. Víz, a stimu alatt is!

Egyél fehérje dúsan, csirke husi, atfott tojás...

En szedtem cinket, b komplexet, inofolic-ot ittam.

Beultetes napjan kezd el a terhesvitamint!

En elso 5-6 napban csak pihentem, lépcsőzés,hajolgatas le volt tiltva.

És egy jó tanács. Ne hasonlitgasd magad masok eseteihez. Ne keress tünetet. Mindenki más és mást érez. A hormonok miatt amúgyis csalóka minden. Nekem a melleim beeresedése volt a jel, es a hőhullámok, de csak Utólag mertem elhinni. Sok sikert kívánok!!!

2016. ápr. 19. 11:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a vàlaszokat :)A terhes vitamit màr elkeztem szedni egy hónapja ,akkor a stimu alatt rengeteg folyadékot kell inni és sok fehérje bevitelre van szükség ezzel nem lesz gond ;)
2016. ápr. 19. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Azért irtam hogy ne izguljon mert én halálra stresszeltem magam. Nekünk 2 lombikunk volt. Nem sikerült. Végül spontán lettem terhes. A második után 3 hónapra. Most 4 éves kisfiú! Sok sikert kérdező!
2016. ápr. 19. 18:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)Megpróbàlok nem stresszelni :)megkérdezhetem kinek mennyi babót ültettek vissza?
2016. ápr. 19. 19:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ha jól értem jövő héten kezditek? Mi is! :) Hosszú protokol lesz. Kedden vagyis 26-án kell elkezdenem a gonalpeptydet szurni. remélem jól írtam.... Ha gondolod itt vagy priviben tarthatnánk a kapcsolatot. Hátha erőt ad, hogy valaki egy időben csinálja velünk. Mit gondolsz?
2016. ápr. 21. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok.Amúgy a hiperstimuról olvastam már sokat. Állítólag sok vizet kell inni, akár 3-4 l és nagyon fontos a fehérje bevitel. Mivel soha az életben nem ettem húst / passz, hogy miért, undor vagy ilyesmi/ ezért épp most akarok fehérjeport rendelni. Egyébként PCOS vagyok meg inzulinrezisztenica. Valamint magas prolaktin és tsh. Plussz egyik petevezeték már nincs, a másik teljesen zárt............ Szóval elvagyok........ De hála Isten vagy egy kisfiam, de jó lenne egy kistesó is.
2016. ápr. 21. 00:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti :) Nekünk rövid protokol lesz 24-e körül kell megjönnie akkor kell majd telefonàlnom a klinikàra aztàn kezdjük :)Nagyon örülnék ha beszélnénk priviben egyébként Németorszàgba élünk és itt is csinàljuk ;)szép napot
2016. ápr. 21. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok.Írok privit.
2016. ápr. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!