Párolgási csík?
Figyelt kérdés
7 napja késik a menstruációm, ilyen még soha nem volt. Ciklusom 12-dik napján történt szexuális együttlét, viszont ellenőriztük, az óvszer nem sérült.
Ma délben teszteltem, 99%-os teszttel (legalábbis ezt írja a dobozon, és a nap bármelyik szakaszában használhatom), viszonylag hamar kimutatta az egy csíkot, kevesebb, mint öt perc alatt... fél óra múlva néztem és egy második halvány csík is megjelent. Frászt kaptam. Utánaolvastam, ez lehet a párolgási csík... Valakinek volt ilyen?
2016. ápr. 18. 13:12
21/26 anonim válasza:
Ha az előzményeket nem látnám, én rávágnám, hogy pozitív, de nem egyszer hallottunk már álpozitív tesztekről. Felesleges stresszelned, csinálj másik tesztet (akár másik fajtát) holnapi nap folyamán, ha az is ilyen, akkor ráérsz idegeskedni, mert ahogy olvasom, nem lenne tervezett a gyermek. Azt azért fontos tisztázni, hogy 100%-os védekezési módszer nem nagyon van, így a terhességet sem lehet kizárni.
22/26 anonim válasza:
lehet hogy alpozitiv de ppzitiv. nem lehet hogy azert nem layyad rajt a masodik csikpt mert a papir teljes reszeikor atnedvesedik rozsaszin lesz es az ilyen halvany pozit akkor meg nem latni csak akkor mikor visszafeheredik a papir tobbi resze. nekem mar volt ilyen pozitivom. kellett varni kicsit hoy latszodjon. tesztelj holnap reggelibol.
23/26 anonim válasza:
Mivel időn túl lett ilyen, így nem biztos, hogy pozitív. De a kép alapján annak mondanám...Vastag a csík és rózsaszín. Nekem ennél halványabb volt, 2 napos késésnél, rá 4-5 napra teszteltem újra, erős pozitívat.
24/26 A kérdező kommentje:
Egy oraja pisiltem es most. 9dik napon jarok, szerintem eddig mar a leghigabb pisibol is ki kellene mutassa legalabb halvanyan... de ez full negativ.
2016. ápr. 19. 12:34
25/26 A kérdező kommentje:
A masodik vagy az elso a hiteles?
2016. ápr. 19. 19:35
26/26 anonim válasza:
Szerintem a legtisztább (és legmegnyugtatóbb) a reggeli, koncentrált pisis teszt. Esetleg egy hcg vérvétel magán úton, kb 3000 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!