Párolgási csík?
Figyelt kérdés
7 napja késik a menstruációm, ilyen még soha nem volt. Ciklusom 12-dik napján történt szexuális együttlét, viszont ellenőriztük, az óvszer nem sérült.
Ma délben teszteltem, 99%-os teszttel (legalábbis ezt írja a dobozon, és a nap bármelyik szakaszában használhatom), viszonylag hamar kimutatta az egy csíkot, kevesebb, mint öt perc alatt... fél óra múlva néztem és egy második halvány csík is megjelent. Frászt kaptam. Utánaolvastam, ez lehet a párolgási csík... Valakinek volt ilyen?
2016. ápr. 18. 13:12
11/26 anonim válasza:
szerintem ismételd meg holnap reggel. az utolsó kettőn mintha halványan látszana.
12/26 anonim válasza:
En latom, h mire gondolsz, de van egy megfolyasi csik is rajta. Az ehhez hasonlo, ugyanigy megfolyt halvany tesztem nem babat jelzett.
13/26 A kérdező kommentje:
Egyébként azt nem tudom felfogni, hogy, ha terhesség lenne akkor miért nem mutatja ki rendesen, láthatóan? Mert már kerek egy hete késik. Ilyenkor elméletileg már inkább biztos az eredmény, mint a nem...
2016. ápr. 18. 15:57
14/26 anonim válasza:
#3 vagyok! Szerintem ez nem lehet parolgasi csik,en rozsaszinnek latom rajta a masodikat! Holnap ismeteld meg reggelibol!
15/26 anonim válasza:
Én simán látom minden, hunyorognom sem kellett..szerintem is ismételj reggel..
16/26 anonim válasza:
Ez rózsaszín. A szellemcsikos szürke, ez nem az! Ismétej, de sztem pozi lesz.
17/26 A kérdező kommentje:
2016. ápr. 18. 17:17
18/26 anonim válasza:
Én is látom. Lehet, hogy pozitív.
19/26 anonim válasza:
Szerintem is pozi,talán később volt ovud egy héttel és ezért halvány a teszt :)
20/26 A kérdező kommentje:
Ovu ide vagy oda, az óvszer nem szivárgott...
2016. ápr. 18. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!