Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerül elcsípnem...

Discovery00 kérdése:

Miért nem sikerül elcsípnem pozitív ovulációs tesztet?

Figyelt kérdés
Általában 32 naposak a ciklusaim elkezdtem tesztelni a 16. ciklus naptól lassan elkezdett erősödni. a 20-22. nap között erősebb volt de nem pozitív. Majd a 23. naptól halványodott. Nem ittam folyadékot tesztelés előtt 2 órával, nem voltam pisilni sem abban az időtartamban. Egy nap többször ugyanabban az időben néztem mégsem volt pozitív. Mi lehetett a baj? :(

2016. ápr. 17. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Nem volt ovulációd.

2. Nem elég érzékeny neked a teszt.

2016. ápr. 17. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
25-öst használok kisebbet kellene? Meg ha nem volt ovuláció miért erősödött a teszt?
2016. ápr. 17. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek jo a kozepes erossegu ovuteszt, ezert van belole 10-es is, kovetkezo honapban probald ki azt.

Nekem is volt ilyen, en 20-adt hasznalok mindig, egy honapban volt, hogy erosodott a masodik csik, majd gyengult, soha nem lett egyertelmu pozitiv. De a tobbi honapban ugyanaz a fajta teszt jo volt.

Kulonosebben engem nem zavart, mert homersekletet is nezek es a szerint volt ovulaciom, lehet, hogy nem sikerult epp elcsipni az lh csucsot, vagy megis tobbet ittam ma.

Szoval ez nem jelenti azt, hogy nem volt ovud.

De legkozelebb tenyleg vegyel erzekenyebb tesztet, ha ujra ki akarod probalni, hatha azzal latszani fog.

2016. ápr. 17. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Élek vele :)
2016. ápr. 17. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!