Ez az ovulacios teszt pozitiv vagy negativ?
A bal a tesztvonal, a jobb a kontrollcsik.
Tegnap is csinaltam, akkor meg egyertelmuen halvanyabb volt.
Sajnos holnap elutazom egy hetre, csak ma tudunk meg egyutt lenni, ezert is vettem ovutesztet, hogy lassuk, egyaltalan eselyes-e ez a honap.
Ha ez negativnak szamit meg, akkor valoszinuleg holnap lenne egyertelmuen pozitiv, vagy probaljak ki meg egy tesztet ma este is?
Én tényleg sokszor megmosolygom mikor irják hogy ovukor szexelnek gyerek miatt. Nem feltétlen csak akkor tud megfoganni. :)
Minimum 2 naponta, mintha nem élveznétek.. :D
Koszonom a valaszokat! :)
Irtam en, hogy csak ovukor szexelunk?
Azt irtam, hogy ma tudunk MEG, mert holnap elutazom es mivel a ferjem marad, igy elorelathatolag a kovetkezo heten nem fogok szexelni. :D
Eddig is egyutt voltunk, ahogy szoktunk (heti 4-6 alkalom, valtozo).
De meg csak a 13. ciklusnapon vagyok es kesobb szoktam erezni az ovulaciot, olyan 16-18. nap korul.
Azt hittem, hogy ez a honap igy eselytelen, de ugy latszik, hogy megsem.
Koszi szepen, majd jelentkezem!
Ez az elso honap, amikor optimista vagyok, talan epp azert, mert az utazasom miatt nem is remenykedtem semmiben (elvileg szerda kornyekere vartam). Most meg egi jelnek veszem, hogy az ovum 3-4 nappal korabban jon talan, mint szokott, igy legalabb az eselyunk megvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!