Egy 7-8 hetes terhességet már tényleg jól mutatnia kéne a tesztnek, ugye?
Nyugodtan elmehetsz orvoshoz, de azt mondd, hogy szerinted terhes vagy/lehetsz-e, hanem amit tapasztalsz, hogy gyenge a vérzésed és szédülsz, gyakori a vizelet, vizsgáljon meg, ennyi.
Aztán ha ő hozná fel ezt a témát, akkor megmondhatod, hogy teszteltél, de negatív lett.
ezzel nem fog hülyének nézni.
Es most nem jott meg azota? Szerintem tuti kimutatna a teszt.. nekem ugy volt mas( keves) a mensesem mikor probalkoztunk a parommal es mindig azt hittem azert mert sikerult.. de mikor tenyleg sikerult nem jott meg es aznap pozi volt a teszt..
Raadasul par napra ra jott az almossag a mellem nagyon erzekeny volt ehes vagyok azota mindig es 1 hete kezdodott a hanyiger
Menj el dokihoz, mond el neki a panaszodat hatha valami mas all a dolog hattereben :)
10hetes kismama
Most múlt el ez a 2. gyengébb menzeszem. A barátom külföldön él jelenleg ezért számolom kb. 8 hetesnek, mert március elején voltunk együtt utoljára.
Igazából én sem tartom valószínűleg a terhességet, de ennek a gyenge vérzésnek is utána akarok járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!