Hogyan lehetséges, hogy a szeretkezés utáni 7. napon pozitív a terhességi teszt? Bőv. Lent
Egész hónapban nem voltunk együtt csak azon a napon, szóval pontosan tudom hogy mikor történhetett.
Volt már valamelyikőtöknek ilyen?
Akkor előző ciklusból fogant.
Majd az orvosnál kiderül a turpisság.
Milyen teszt volt?
Totál lehetetlennek tűnik, hogy ilyen rövid időn belül leért a megtermékenyített pete, és nem csak elkezdődött a hcg termelődés, hanem rögtön el is érte a kimutatható szintet...
Hamarabb gondolnék cisztára, mint terhességre és ezzel nem paráztatni akarlak, csak hát a biológia...
x-epil 2 db-os
ezzel csináltam a másik két gyerekemnél is.
holnap reggel csinálok még egyet, mert ez nekem is túl korainak tűnik... és csak azért csináltam meg mert elég furin éreztem magam. -nagyjából már ismerem a testemet és másképp éreztem magam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nekem ilyen volt az xepil tesztem és nem volt baba.. szóval ha hasonló volt neked is vegyél másik fajtát!
Kedves utolsó, köszi a képfeltöltést.
Én is pozitívnak láttam a tiédet- sajnálom, hogy nem úgy alakult.
Az enyém sima papírcsíkos teszt a legegyszerűbb.
Holnap megcsinálom mindenesetre a másikat - legalább lesz viszonyítási alapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!