A terhesség alatt mikor duzzadt meg a mell? Illetve mikor kezd el érzékennyé válni?
Egyéni. Sokaknak soha.
Nekem se volt semmi változás, csak a hízással nőtt, de nem lett érzékeny.
(Tudtam szoptatni)
Ez egyéni dolog.
Nekem az egész terhességem alatt ugyanakkora volt a mellem, abszolút nem változott. Szülést követő 3. napon indult be a tejtermelődés, na akkor lettek nagyobbak.
Viszont ahogy meg kellett volna jönnie a vérzésemnek, de ugye nem jött meg, onnantól fogva viszont végig érzékenyek voltak.
elsőnél az első tünetem volt pozi teszt után az érzékeny cicim. hason aludni se tudtam,kb 2 hétig nagyon fájt, érzékeny volt, nem tudtam melltartó nélkül létezni. aztán elmúlt és nem is nőtt a cicim.
most nem volt érzékeny, viszont hatalmas lett, pedig nagyon vékony vagyok, A-s-ból C-s lett :D
még nem szoktam meg mindenhol útban vannak, ha oldalra fekszem egyikre ráfekszem másik meg rálóg az előbbire, szörny, szóval nem érzékeny, csak még nem tanultam meg együtt élni velük :D
Teljesen egyéni. Nekem ez volt az egyik első változás, hamar érzékeny lett, és a kilencedik héten már le kellett cserélni a melltartóimat, aztán a vége felé megint, pedig vékony vagyok, keveset híztam.
Viszont szoptatás után majdnem teljesen vissza is ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!