Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség alatt mikor...

A terhesség alatt mikor duzzadt meg a mell? Illetve mikor kezd el érzékennyé válni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 14. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Egyéni. Sokaknak soha.

Nekem se volt semmi változás, csak a hízással nőtt, de nem lett érzékeny.

(Tudtam szoptatni)

2016. ápr. 14. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
5 hetes vagyok, megbolondulok, annyira fáj, főleg a bimbóm, plusz feszül is rendesen.
2016. ápr. 14. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez egyéni dolog.

Nekem az egész terhességem alatt ugyanakkora volt a mellem, abszolút nem változott. Szülést követő 3. napon indult be a tejtermelődés, na akkor lettek nagyobbak.

Viszont ahogy meg kellett volna jönnie a vérzésemnek, de ugye nem jött meg, onnantól fogva viszont végig érzékenyek voltak.

2016. ápr. 14. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

elsőnél az első tünetem volt pozi teszt után az érzékeny cicim. hason aludni se tudtam,kb 2 hétig nagyon fájt, érzékeny volt, nem tudtam melltartó nélkül létezni. aztán elmúlt és nem is nőtt a cicim.

most nem volt érzékeny, viszont hatalmas lett, pedig nagyon vékony vagyok, A-s-ból C-s lett :D

még nem szoktam meg mindenhol útban vannak, ha oldalra fekszem egyikre ráfekszem másik meg rálóg az előbbire, szörny, szóval nem érzékeny, csak még nem tanultam meg együtt élni velük :D

2016. ápr. 14. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem az 5.héttől lett nagyon érzékeny, zuhanyzás után a törölközőt nem tudtam magamhoz fogni. Majd pár hét alatt elmúlt. 16 hetesen már volt előtejem és császárosként alig vártam, hogy hozzák a babámat, mert annyira megindult a tejtermelés. Egyébként kicsi volt a mellem és egy kosárméretet nőtt. A babám 6 hós koráig csak anyatejet kapott és vissza állt az eredeti méretre sajnos.
2016. ápr. 14. 20:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem nott, nem fajt, nem feszult. Nem szoptattam.
2016. ápr. 14. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Teljesen egyéni. Nekem ez volt az egyik első változás, hamar érzékeny lett, és a kilencedik héten már le kellett cserélni a melltartóimat, aztán a vége felé megint, pedig vékony vagyok, keveset híztam.

Viszont szoptatás után majdnem teljesen vissza is ment.

2016. ápr. 14. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
5-8 hetes korom között fájt, nekem elviselhetetlen volt. De itt is látod a válaszokban, hogy ez mennyire változó.
2016. ápr. 15. 08:04
 9/9 anonim ***** válasza:
6 nappal nemvart elott icipicit. minden nap jobban utana
2016. ápr. 15. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!