Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció előtt egy nappal...

Menstruáció előtt egy nappal minden nőnek van peteérése?

Figyelt kérdés
Nem egy kérdésnél olvastam a válaszok között, hogy azt írják minden nőnek van menstruáció előtt közvetlenül egy peteérése is. Ez igaz lehet? Ilyenről még nem hallottam
2016. ápr. 14. 00:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Szerintem te erre a kérdésre gondolsz. Borzalmas, hogy ezt a hülyeséget terjeszti az egyik hozzászóló anyuka. Nem is értem honnan szedi. Attól, hogy xy rokon azt mondta, hogy így jött össze neki, nem mindenkinek van akkor peteérése. De a kérdés alatt kifejtettem bővebben, hogy mi lenne akkor, ha mensi előtt 1 nappal is lenne egy ovuláció. Lehet többször kellett volna látogatnia a biosz órákat, mert, amit magyaráz nagyon nagy hülyeség!!!

2016. ápr. 14. 01:03
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Lehet ilyen is, de ritka. A tankönyvi peteérés a ciklus közepe táján van. Extra peteérés bármikor előfordulhat, de nem ez a jellemző.
2016. ápr. 14. 03:07
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Egyébként a sógórnőjét az első linkelt kérdésnél tegnapelőtt császározták,az általam linkelt kérdésnél pedig tegnap szült :D bár biztos hosszú volt :)

2016. ápr. 14. 07:33
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

Ahogy elottem is leirtak: nem igaz.

Sot, en a "spontan" peteeresben sem hiszek, a peteeres nem spontan, hanem egy eleg hosszu es komplikalt hormonalis folyamat eredmenye.

De ra lehet keresni neten, szepen le van irva.

Nekem is volt mar a 20. napon peteeresem ugy, hogy egyebkent mindig a 14. napon van. Attol az meg nem volt extra es spontan, hanem valamiert kitolodott kozepidorol, kesobb repedt meg.

Ha nem homeroztem volna, akkor siman hihettem volna, hogy ketto volt egy honapban, mert maskor soha sincs ilyen keson.

2016. ápr. 14. 07:45
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Tudnatok segiteni hogy ha nekem ma jott vagy ( tegnap ejfel utan ) akkor nikor lesz pete eresem ? Meg mikor a legerdemesebb probalkozni ? 16-18 napra szokott megjonni. Es 6-7 napig tart a menzesz
2016. ápr. 14. 08:28
 6/17 anonim ***** válasza:
Létezik,hogy menzesz előtt/után/alatt esik teherbe valaki,de épp a minap olvastam,hogy ez a nők 10-15%-át teszi ki. Tehát nem,nincs nagy esèly a teherbeesésre. De akik menzesz körül esnek teherbe,valami hormonális gonddal küzködnek. Egy egészséges nőnek nem akkor van peteérése.
2016. ápr. 14. 08:29
 7/17 anonim ***** válasza:

A túl rövid ciklusnál is hormongond van és lehet hogy nincs is peteérésed.

16-18 naposak a ciklusaid? A vérzés első napjától nézed? A ciklus a vérzést első napjával kezdődik.

Menzesz 7nap és rá 18 napra jön mef?

2016. ápr. 14. 08:31
 8/17 anonim ***** válasza:

Inkabb leirom hogy eddig hogy volt meg..lehet en szamolom rosszul

Januar 7-13 ig

Januar 31- febr 6-ig

Febr 25- marc 3-ig

Marc 19- 25 -ig

Es ugye ma is megjott.

2016. ápr. 14. 08:36
 9/17 anonim ***** válasza:
En eddig ugy szamoktam hogy maga azt az idoszakot mikor megvolt, azt nem szamoltam bele
2016. ápr. 14. 08:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom ezeket hogy hogy mukodnek.. amiota megvan azota omlik a verem. Egy nap egy csomag betet. ( a tampont nem tudom elviselni szedulok tolle ) kaptam verzes csillapitott ami nm hasznal semmit. Sulyos vashiannyal szenvedek. De szedulok a vas tablettaktol
2016. ápr. 14. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!