Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan akinek a...

Van köztetek olyan akinek a nemvárt előtt pár nappal menstruáció szerű görcse volt? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Létszi bunkó választ ne!Egyenlőre enyhe mell feszülés ás fájdalom. Viszont rettenetesen viszket. Néha hasi görcs de nem egyfolytában és nem nagyon. Ez mindig van mensi előtt is. Egyszer sík ideg vagyok máskor meg semmi. Mined tünet most is stimmel ami utalhat a nem vártra de szeretnék egy kis reményt lehet még baba jele is!Hátha...

Erős szurkálást érzek a jobb oldalon néha nagyon bele nyíllal ez nem szokott lenni.Bármi lehet még de mivel én eddig ezeket mindig éreztem tudtam,hogy nem jött össze a baba!De olvastam,hogy lehetnek görcsök baba előtt is. Nektek is ilyen volt?Kedden kellene nem megjönnie és addig nem is szeretnék tesztelni,csak azért kérdezek,hogy nektek mi volt a tapasztalat ilyenkor!

2016. márc. 24. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen. Én azt hittem, hogy nemcsak hamarabb fog megjönni, de erősebben is a szokottnál. Emlékszem, egy keddi nap volt, úgy fájt a hasam, mintha köveket tettek volna belém. Aztán szombaton már nem jött meg (szabályos 28 napos ciklus mellett), és azóta sem.:)

3 hetes baba anyukája vagyok azóta.:)

2016. márc. 24. 19:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :) Nagyon sok boldog percet kívánok nektek a picihez és sok egészséget!

Remélem nekünk is összejött most! :)

2016. márc. 24. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 28.-án nemkéne megjönnie.Én is ma kezdtem el érezni mimdjárt megjön érzést.Szaladgálok a wc-re folyton a mellem már kb 5-6 napja fáj.Mi is szeretnénk babát.Ez a 4.-ik próbálkozós hónapunk.
2016. márc. 24. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban a terhesség is úgy kezdődik mintha meg akarna jönni csak aztán mégse jön meg.De mindenkinek aki babát szeretne és már ott tart,hogy megfogant azt ajánlom,hogy szedjen magnéziumot folsavat a vitaminok mellé,hogy biztos meg is maradjon.
2016. márc. 24. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A 3.-ik vagyok nekem az első babánál is mindig mindjárt megjön érzésem volt és tartott az 5-ik hétig
2016. márc. 24. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindket gyermekemnel a mensi elott kB egy hettel nagyon erosen gorcsolt a hasam. Nekem nem szurkalt sosem, hanem eros gorcskent jelentkezett a beagyazodas. (kB 3 db volt, vagyis nem napokig tartott)

Azt hittem elobb meg fog jonni.

2016. márc. 24. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!