Ha magas egy kicsit a prolaktin szintem es esetleg amikor viszamegyek orvoshoz es kapok gyogyszert ra, akkor attol terhes maradhatok konnyebben? Kinek sikerult a gyogyszer (bromo) szedesenel teherbe esnie? Es mennyi idot kellett szedje?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 13. 18:54
11/16 anonim válasza:
Hàt pihenni kellene! Sokat szàmit. 12 hetes korig szoktàk szedetni az ilyen gyogyszereket. Utàna a méhlepény veszi àt a szerepét!
12/16 A kérdező kommentje:
de en nem vAgyok terhes !!!!! de azt gondoltad ???
2016. jún. 3. 16:09
13/16 anonim válasza:
Igen!!! Bocsánat, csak azokat a gyógyszereket terhesség megtartàsàra is szoktak adni!! Bocsánat!!😂
14/16 anonim válasza:
Meg írtad a barnàzàst és azt hittem sikerült!! Olyan béna vagyok!! Így nem kell pihenni! De a palàstfű teàt ihatod!! Jó a sàrgatest hormon termelésére! Ha csak kicsit is magas a prolaktinod, akkor tuti van a sàrgatestel is kicsi gond. Vagy legalábbis a bromo betegtàlyékoztatojàban is irjàk az ilyen jellegű bajt. Én is barnàztam, vilàg életemben, és a hormon hiánya miatt. Mint kiderült. Peteérésed van? Bocsi még egyszer.
15/16 A kérdező kommentje:
nincs semmi gond .... hat talan a sargatestnek is adtak a duphastont, nem is tudom oszinten , de kiderul minden , visza akarok menni kontrolba lassam kb mit mond az orvos ,, volt cisztam is marciusban
2016. jún. 4. 08:44
16/16 anonim válasza:
Nekem bromo, closty, bemfola, ovitrelle volt 4honapban a 4.sikeres inszeminacioval ikrekkel zarult 🤗 kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!