Vannak itt esetleg kismamák, akinek tényleg semmi tünete nem volt, csak a kimaradt mensi?
Annyi féle tüntetet olvastam,és arra lennék kíváncsi van e olyan kismama, aki tényleg semmit nem érzett?
Se beágyazódás, se szurkálás, se hányinger se mellfeszülés..stb
Csak a kimaradt mensi!Vagy ez nagyon nem jellemző?
Adtál egy kis reményt :)
Gratulálok Neked!
Nekem semmi tünetem nem volt az ég világon.. féléve probálkoztunk az első pár hónapban nagyon rákattantam és semmi.. aztán feladtam gondoltam majd jön ha jönni akar fiatal vagyok még (21) és tessék :) aznap csináltam tesztet mikor megkellett jönnie és pozitiv volt.. semmi tünet, rá pár napra a mellem feszült érzékeny volt..a hányinger most kezdődött és a vérnyomásommal is lehet valami.. na meg persze mindent és mindenkit megakarok enni :) :D
9 hetes kismama
De jóóó :)
Szívből gratulálok Neked :)
Nekem 5 napja késik, holnap reggel tesztelek, de semmi extra tünetem nincs, azon kívül szurkál hol egyik, hol másik petefészkem. Lányomnál pl. éreztem a beágyazódást a 10. dpo-n, iszonyú erős alhasi görcsökkel jelzett, hogy megérkezett. :) aztán még a nem várt előtt folyton álmos voltam... hát a mostani esetben ez nincs..
Remélem nem csak a hormonjaim szórakoznak, 4 hónapja hagytam abba a szoptatást, és eddig 3 sikertelen próbálkozásunk volt.
Mindenesetre drukkolok neked is és magamnak is hogy baba legyen :)
Kedves utolsú kettő válaszoló!
Nagyon szorítok Nektek is!!! Reméljük mindannyian hamarosan Áldott állapotban leszünk :)
Én ma pozitívat teszteltem. :) Pedig nem reménykedtem, mert a ciklusomat figyelve, nemhogy terhességi tünetek, de még középidőben peteérésre utaló jelek sem voltak. (pl. nyúlós nyák).
Most már ugyan enyhe émelygésem van, de nem vészes és picit görcsölget néha a hasam.
Drukkolok! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!