Vannak itt esetleg kismamák, akinek tényleg semmi tünete nem volt, csak a kimaradt mensi?
Annyi féle tüntetet olvastam,és arra lennék kíváncsi van e olyan kismama, aki tényleg semmit nem érzett?
Se beágyazódás, se szurkálás, se hányinger se mellfeszülés..stb
Csak a kimaradt mensi!Vagy ez nagyon nem jellemző?
En az elso ket terhessegemnel nem ereztem semmit, igaz, hogy nem is nagyon figyelgettem magam. De nyilvan ha lett volna valami egyertelmuen azokatlan dolog, akkor azt eszreveszem.
Csak akkor teszteltem, amikor nem jott meg a mensim, pozitiv lett.
Az azt koveto heten kezdett el gorcsolgetni a hasam, ez volt az elso testi tunet a mensi elmaradasan kivul.
És gondolom egyikőtök sem figyelgette!
Én figyelem nagyon,vasárnapra nem várom, és semmit nem veszek észre.El vagyok keseredve, de remélem ez tényleg nem törvényszerű!
Gratulálok Nektek
Köszönöm, hogy elmesélted nekem!
Hallottam, hogy még 2 terhesség között is van különbség!Meg hát tapasztaltabb lettél :)
Én nagyon nagyon figyeltem minden apró jelet...semmi konkrét nem volt, talán annyi, hogy egy picit szurkált a petefészkeimnél, de ha nem figyelem, észre sem veszem...aztán jöttek a szépen erősödő pozi tesztek! :)
16 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!