Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen a mestruációm...

Rendszertelen a mestruációm és 2 hónapja nincs meg. Emiatt csináltam tesztet októberben és negatív lett. A mellem fáj, érzékeny. Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
2007. nov. 12. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Már az első kimaradásnál orvoshoz kellett volna fordulnod.

Nem hiszem hogy itt bárki bizton állíthatná hogy terhes vagy, vagy nem. Volt akinek negatív teszt ellenére terhes volt. Volt aki menstruált és terhes volt.

Szóval irány a doki!

2007. nov. 12. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
teljesen igaza van az1. valaszolonak,ha megjon de faj a melled azert menj ha nem jon meg es faj azert menj.de a lenyeg h ilyen tunetekkel a helyedben mar felkerestem volna a dokit marcsak a biztonsag kedveert is.
2007. nov. 12. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Látatlanban csak annyit, hogy lehet van egy pici petefészek-gyulladásod, vagy cysta van kialakulóban, ami késleltetheti a mensest, de ugyanolyanok a tünetek, mintha meg akarna jönni vagy terhes lennél. Azért én csak magamból indultam ki, mivel nekem már volt ilyen gondom.

Irány a doki, Ő majd ir fel gyógyszert vagy kúpot és utána jöhet a kisbaba.

22 hetes kismama.

2007. nov. 13. 07:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is rendszertelen a mensesem, ezért volt otthom mindig teszt és ha késett, megcsináltam. nem írtad, hogy védekeztek-e, meg hogy szeretnéd-e a babát.

Csinálj most egy tesztet és mindenképp menj orvoshoz.

Tüneteid alapján lehetsz terhes.

2007. nov. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!