Hallottatok már ilyenről? Ma vagyok a 12. cn-on (tehát volt mensim) és reggel pozitív lett a tesztem. Rögtön kijött, nem is kellett várni rá. Mensi előtt teszteltem 3x, és utána is 2x (igen, nagyipari tesztfelhasználó vagyok. ) negatív lett mind.
Szia! Milyen gyermekbetegés? (nem viszket vagy fáj, ma már halványabb is, csak ott van). Ma elmegyek dokihoz, és holnap reggel is csinálok egy tesztet. Egy ilyen betegség amit írtál okozhat pozitív tesztet? Tulajdon képpen rendesen megvolt, bár 5 nap helyett 2-3 napig tartott és utána 3 napig barnáztam, de csináltam tesztet utána is és az is negatív lett. Mensi előtt 1 nappal is együtt voltunk, talán akkor sikerülhetett? (jó, persze egyáltalán nem élem bele magam hogy baba miatt pozitív...)
Köszi, hogy válaszoltál!
Nem hiszem, hogy bármilyen fertőzés okozhat + tesztet, ilyenre csak terhesség, nagyon ritka ciszta, hormontartalmú gyógyszer képes. De ha nem viszket és múlik, akkor nem is az... Nincs összefüggés szerintem, csak időben esik egybe, reméljük csak allergia. Csak tapasztalat: nagyon ritkán ritkán! előfordul terhesség rendes menzi mellett is. Barátnőmnél így volt, szóval reménykedhetsz, de ne éld bele magad, majd a doki megnéz!:)
Én azért drukkolok.
Mi egy évet vártunk rá félidőben egy méhenkivüli volt de végre sikerült.Már 17 hetes vagyok.
Nagyon szorítok nektek!!! :)
Írd meg mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!