Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elősször negatív,10-15perc...

Elősször negatív,10-15perc után rá néztem és halvány pozi lett, terhes vagyok?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 9. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%

Ez a teszt igy pozitivnak nez ki. Akkor lenne egyertelmuen pozitiv, ha idon belul ott lett volna a csik, ez annyit tesz, hogy ismetelni kellene.

Ne haragudj, de az elmult napokban rengeteg kerdest kiirtal.

Es mindig kicsit maskepp.

A "Teherbeesesi problemaknal" is tobb kerdesed van, kb ugyanazt kerdezed ujra es ujra.

Itt is 4-5 kerdessel korabban, nehany oraja is felraktad mar ezt a tesztet, ott is kaptal valaszokat.

A reggeli kerdesednel meg azt irtad, hogy negativ a teszted.

Aki akart/tudott, mar valaszolt.

Ne stresszeld szet magad ennyire szerintem.

2016. ápr. 9. 22:21
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocs, 2x kuldte el.
2016. ápr. 9. 22:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Holnap reggel ismételd meg a teszt a tesztet, 2 naponta duplázódik a HCG, ha babás vagy már időn belül ki kellene jönnie.
2016. ápr. 10. 06:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem az idontuli kémiai volt. Remélem neked nem!! Ismételj és akkor vedd teljesen komolyan ha időn belül jön ki.
2016. ápr. 10. 07:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Ja es most látom az előbb 5percet írtál. Most magadat csapod be vagy szórakozol?

Időn belül kell figyelembe venni, időn túlit nem. Ismételni kell es bízni benne, hogy időn belül ki jön reggel mondjuk!

2016. ápr. 10. 08:04
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Én nem hinnék ennek a fajta tesztbek mert nekem rengeteg ilyen halvány pozi tesztem volt,ès időn belűl jött ki az ősszesen.Csináltam mellete más fajta tesztet is és azok negàk lettek,majd probaképp megint ezt a fajta tesztet csináltam és az negint halvány pozi lett.Szerintem ki kéne vonni a forgalombol ezeket a falyta teszteket mert nagyon rosszak.Szerintem csinálj másik tipusu tesztet,persze drukolok hogy neked tényleg a valodi eredményt mutassa.
2016. ápr. 10. 09:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Ismételd meg egy drágább tesztel is. Biztos ami biztos. De szerintem pozi!! Nekem ez a teszt sose volt álpozi!! A szellemcsíkos meg nem így néz ki! Drukkolok!:))
2016. ápr. 10. 11:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is így volt,már majdnem kidobtam a kukába a tesztet amikor láttam rajta a 2 csíkot,baba lett:)Az bíztató h a másik csík is rózsaszín és nem száradási csíknak néz ki.Lehet még kevés a hcg azért jött ki később.
2016. ápr. 10. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!