Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napok óta PMS tüneteim vannak,...

Napok óta PMS tüneteim vannak, de késik. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Nem vagyok benne biztos, hogy az utolsó menzeszemet jókor írtam be a naptárba, de elvileg késik már 3 napja. Kb 1 hete falásrohamaim vannak, fáj a derekam, a hasam alja, mindjárt-megjön érzésem van.

Elvileg pont peteérés napján lehet, hogy történt baleset. Alkalmi volt, többször ellenőriztem a gumit, de a végén gyorsan kidobta, és volt egy folt alattam. Viszont nem volt olyan érzés, mint amikor gumi nélkül belémélveztek és kifolyt..

Ez az összefüggés ma este esett le, átfutott az agyamon akkor, de olyan nyugodt volt, és nem folyt belőlem...

Mit gondoltok? Holnap nem tudok tesztet venni, majd csak hétfőn..

2016. ápr. 9. 00:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Ma volt egy kevés fehér folyásom, de ennyi.. Menzesz előtt 1,5 napig kevés barnás folyás szokott lenni...
2016. ápr. 9. 00:49
 2/7 anonim ***** válasza:

Hat, csak megmondta volna hogy kilyukadt nem?

Nekem is az alkalmiknal ellenorize volt, szerintem azert csak ketsegbe esett volna , es csak mondta volna h vegyel be egy esemenyutanit a biztonsag kedveeert.

Ameddig nem csinalsz tesztet nem tudok mit mondani, meg igazabol utana sem, mert ha pozitiv akkor egyertelmu, de ha negativ akkor meg az lehet nem biztos meg h jelzi a teszt. Holnap csak vegyel egyet , en azt mondom, vagy kerj meg egy baratnodet :)

2016. ápr. 9. 01:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Ma miért nem tudsz tesztet venni?

Szombaton minden nyitva még.

És vasárnap megcsinálhatnád.

Ha 3 napja késik, akkor már kimutatja.

2016. ápr. 9. 09:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagy felhajtás van hétvégén nálunk, és ha pozitív lenne, szerintem összeomlanék. És nem kéne a rokonoknak tudnia róla.

Én is remélem, hogy szólt volna, de ha direkt ez volt a célja??

2016. ápr. 9. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Tünetek alpján simán lehetsz akár terhes is...de késhet mondjuk stressz miatt.

Hasonlóan vagyok csak nekem még nem késik...hétfőre várom.

2016. ápr. 9. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az voltam...PMS(nek hittem) de a nemvárt napján ott volt a 2 csík. Igaz,mi terveztük.
2016. ápr. 9. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

2# vagyok

Miert ne szolt volna? Ex pasi aki kiakar veled basz_ni? Vagy regebben nemet mondtal neki? Vagy ő szerelmes beled? Csak nem csinal ilyen hulyeseget :)

2016. ápr. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!