Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az újfajta Predictor is...

Az újfajta Predictor is hajlamos a kamucsíkra?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 10:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

7-nek szántam az előző első mondatomat :)!

Ez a másik teszt..

[link]

És csak,hogy miért csináltam tesztet-re is meglegyen a válasz mert pozi az ovutesztem...hol egy picit halványabban,hol egy picit erősebben...

[link]

2016. ápr. 8. 12:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Csináld úgy az ovut,hogy minden nap reggeli elsőböl.ha erősödik,akkor jó eséllyel babóca lesz! :) bár ezt írhattam volna a csopiba is. Amúgy "A" vagyok :D

A

2016. ápr. 8. 12:30
 13/22 A kérdező kommentje:
A ez reggeli vizeletből lett csinálva és ennél erősebb már nem hinném,hogy lehet az ovuteszt :)
2016. ápr. 8. 12:32
 14/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez a feltevés jogos... :D én azt olvastam,hogy egyszeri erős ovuteszt is lehet bíztató,viszont ebben az esetben azt kell figyelni,nehogy halványodjon! Én minden esetben azt olvastam,hogy több napig kell ezt csinálni mindig reggeli elsőből és az sem utolsó (elvileg) ha próbálod mindig ugyan abban az időben.

A

2016. ápr. 8. 12:37
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek halvany pozik :) nekem is ilyen '' kamucsikjaim'' voltak 9-11.dpo-ig :D aztan ra 2 napra mar eros pozi :) (ja es az ovutesztek nekem is erosodtek szepen a reggeli pisibol ) ....es azota itt van velem a draga kicsi fiam aki mar 3 honapos :D
2016. ápr. 8. 13:02
 16/22 anonim ***** válasza:

A lanyomnal nekem is erosodott szepen az ovu teszt,aztan mensi elott 3nappal mar a hcg tesztem is total pozi volt :D

[link]

2016. ápr. 8. 13:08
 17/22 anonim ***** válasza:
A
2016. ápr. 8. 13:08
 18/22 A kérdező kommentje:
2 nap múlva kiderül mi is ez :)!
2016. ápr. 8. 13:48
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia. Belinkelem a saját kérdésem, hátha segít.
2016. ápr. 10. 09:19
 20/22 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Azóta Kiderült hogy kb. 5 nappal később fogant, most vagyok 13+4 hetes kismama

2016. ápr. 10. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!