Volt bárki, aki a 11. dpo-n még negatívat tesztelt, később mégis kiderült, hogy terhes?
Nem kellene pozinak lennie olyan korán a tesztnek. nekem a menzesz napján (kimaradó) lett csak pozitív a tesztem, pedig ikreket vártam...
ha 2 éve próbálkoztok, nyilván túlvagytok a teljes kivizsgáláson, és kiderült, hogy nincs baj, vagy kiderült, mi a baj és kezelik, szóval jó kezekben vagytok, hajrá!:)
kettes,azért gondolom,mert amikor terhes lettem,már a 9. napon pozitív volt,és többször előfordult,hogy a 9. naptól erősödött pár napig,majd visszagyengült,valószínű biokémiai terhességek voltak.ezen kívül tele a net is olyan képekkel,hogy a 9-10 napon pozitív a tesztjük.
ezen kívül még abból is gondolom,hogy 1.3-as hcg-t (vérből nézték),már kimutatott a facelle teszt.
de ha nem vagy tisztában ezekkel ,akkor nem baj,csak én már sajnos rutinos versenyző vagyok,2 lombikkal,egy csomó inszemmel,stimuval .
nekem eddig,ha a 10.napon negatív volt,akkor az úgy is maradt,sajnos.
Figyelj: mindegy hogy a teszt negatív, vagy megjön. Ugyanazt jelenti. Ilyenkor én már "túráztatom magam", hogy pár nap és peteérés, és új esély lesz.
Nem tesztelgetek, ha késik, akkor majd csinálok. Addig felesleges pénzkidobás. Nekem mindig a vérzés előtti hét a legnehezebb. Attól se volt könnyebb, ha minden reggel teszteltem. Sőt talán rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!