Február végén voltunk együtt, szombati tesztem negatív, lehetek mégis terhes?
"Normális esetben" igen, de mivel szoptatsz, lehet, hogy a hormonok picit máshogy "csinálják a dolgukat". Szerintem keress fel orvost, mert ha meg nincs baba, akkor érdemes utána járni, hogy nincs-e valami gond Veled. Én azért éreztem magam gyengén szoptatás alatt, mert vashiányos lettem, egy vérképet talán érdemes Neked is...
Minden jót!
Köszi. Március elején voltam dokinál, általános vizsgálaton, rákszűrésen, minden rendben volt. Azt mondta, hogy azért nincs még havim, mert szopiztatok, ez ilyenkor természetes. Azóta voltam az eredményért is, minden ok. Amúgy fáradékonyabb vagyok, nincs étvágyam, gyakrabban járkálok pisilni, menszi szerű fájásaim vannak néha, ilyenek, de lehet, hogy minden tünetet meg lehetne egyenként magyarázni és nem baba van a dologban.
Csak mivel fogalmam sincs mikor lehet ilyenkor egyáltalán peteérésem, nem tudom azt sem, hogy meddig tesztelgessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!