Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki lát valamit? Lehetséges...

Ki lát valamit? Lehetséges reménykednem? (Teszt kép)

Figyelt kérdés

Tegnap volt az utolsó mensi napom,de férjem kérésére csináltam egy tesztet,ugyanis egyáltalán nem volt mensi görcsöm,végig szurkált a hasam ami most is tart és mennyiségre is elég kevés volt... Szóval csináltam egy tesztet,ami azonnal halvány negatív volt (ami érdekes,kivételesen a férjem is látta rajta a csíkot fél alvós állapotában) mensi elotti utolsó együttlétünk óta még csak 12nap telt el,lehet,hogy abból lesz valami? Vélemények? Ti látjátok amit mi? Minden választ köszönök!

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 2. 11:14
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat, *azonnal halvány pozitív volt
2016. ápr. 2. 11:15
 2/19 anonim ***** válasza:
Én teljesen negatívnak látom az összes képen. Ráadásul meg is volt. Az előfordul, hogy a mennyiség több vagy kevesebb. De ha ti látjátok és időnbelüli ismeteljetek meg. Ja es ovu után 14nap a mensi, szerintem ez így még csökkenti az esélyt, a 12 napot ahogy írod. De hátha...
2016. ápr. 2. 12:05
 3/19 anonim ***** válasza:
0%
Azonnal halvany negativ volt??
2016. ápr. 2. 12:11
 4/19 A kérdező kommentje:
Utolso a vegere oda irtam,h bocsanat es kijavitottam... Csak kozben ugralt rajtam a picurkam es nem ott jart a fejem.de koszonom,h leszurted a lenyeget! 😉
2016. ápr. 2. 12:17
 5/19 anonim ***** válasza:
Én negatívnak látom, de pár nap múlva ismételd meg, ha bizonytalanok vagytok.
2016. ápr. 2. 12:25
 6/19 anonim ***** válasza:
Sajnos én is negatívnak látom :(
2016. ápr. 2. 12:26
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem két nap múlva ismételj reggeli elsőből.
2016. ápr. 2. 12:27
 8/19 A kérdező kommentje:

Sajnos reggeli elsobol sose tudok,mert ejszaka meg fel szokott kelni a lanyom... Vagyis hajnalba es nem tudok vissza aludni,ha nem pisilek elotte.

Szoval altalaban ejszaka 2korul fekszek le,5korul kelek etetni,aztan 8-9korul kelek ujra 😐 ez is masodik pisibol lett. Mi igazabol latjuk rajta mindenfele forgatas nelkul.latjuk vilagosba,arnyekba...ami furi,h kivetelesen a ferjem is latja :D igazabol meg csak 1honapja probalkozunk,szoval nem kenodok el tulzottan,ha nem lesz belole semmi,csak erdekelt,h mas is latja-e! De koszonom mindenkinek a valaszt! :)

2016. ápr. 2. 12:36
 9/19 anonim ***** válasza:

Ha tényleg van ott 2. csík és terhességet jelez, akkor pár nap múlva már napközben is kimutatja.

(#5)

2016. ápr. 2. 12:41
 10/19 anonim ***** válasza:
58%
Jah bocs h figyelmetlen voltam, azert enm kell azonnal letamadni, amugy a teszted eros negativ, ha van mar egy gyereked szerintem lattal mar pozitiv tesztet es csak el tudod donteni magadtol is!
2016. ápr. 2. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!