Ha csak 5 nap mulva reped meg a petesejt ovut kovetoen, az 5 napban megtermekenyulhet a petesejt?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 16:16
11/19 anonim válasza:
Szerintem később volt ovud,mint ahogy be van húzva. Pár,de akár 5 nappal később is lehetett.
13/19 A kérdező kommentje:
De akkor mi tortent abban az 5 napban amikor stagnalt a hő? Meg akkor az ovu teszt teved? Csinaltam tesztet akkor is amikor felment a hő de negativ volt.nem ertem ezt
...
2016. ápr. 1. 22:30
14/19 anonim válasza:
Az ovuteszthez nem értek, a hőmérőzéshez igen.
Annyit tudok, hogy az ovuteszt a hormonszint változását jelzi ugyan, de hogy megrepedt-e a tüsző és kilökődött-e a petesejt, az csak a hőgörbéből látszik biztosan, mint ahogy a Te esetedben is, csak a programok nem tökéletesek, ha nem csont szabályos egy ciklus, akkor behúznak vonalakat rossz helyre is...
15/19 A kérdező kommentje:
Majd megirom mikor jon meg es akkor kiderul h akkor mi is volt pontosan;)
2016. ápr. 2. 13:10
16/19 anonim válasza:
Ok. Szerintem legkorábban 7-én, vagy 3-4 nappal utána.
Vagy nem jön meg, mert ugye ez is egy verzió, jókor voltatok együtt.
17/19 A kérdező kommentje:
Ma elkezdtem barnazni.2 nap mulva kene megjonnie ovuteszt alapjan
2016. ápr. 3. 19:27
18/19 A kérdező kommentje:
Elmult a barnazas, viszont leesett a hőm 36,7re. Hat nem tom. az a fura h total ugy erzem a hasamat mint amikor terhes voltam;(((barcsak megint az lennek;( nagyon ki vagyok meg mindig a missed abtol;((
2016. ápr. 4. 11:02
19/19 A kérdező kommentje:
Megjott uh 29 napos volt a ciklus ovu tesztnek lehet hinni;)
2016. ápr. 5. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!