A hőleesés, vagy a pozitív ovu teszt utáni napon hajnalban szabadul ki a petesejt? Jól voltunk együtt?
10 hónapja próbálkozunk,eddíg kb minden hónapban spontán szeretkeztünk,de naptár szerint azért az ovu napokon mindíg együtt voltunk mindennap 4-5 napig. Baba eddíg nincs,így közösen megbeszéltük,hogy a dokilátogatásig pontosan időzítünk és hagyunk időt az újratöltődésre,mert lehet hogy a mindennapi szex miatt sem jön a baba.
Elkezdtem ovu tesztelni e hónapban. A ciklusom 14.napján lett egy nagyon pozitív ovu tesztem. A peteérésemet a 15.nap hajnalra időzítem. Tehát kb akkor szabadulhatott ki a petesejt nem?
Ha a petesejt 12 óráig termékenyíthető meg,akkor a 15.cn-on jól időzítettünk 14órakkor,vagy már késő volt? 17.cn-on vagyok,tegnap is együtt voltunk,de most meg azon aggódok,hogy lehet hogy addíg húztuk,hogy végül későn lett... mit gondoltok?
Szerintem nem csusztatok kinaz idobol. De elotte levo napokon sem rossz egyutt lenni, nem muszaj a vegere "tartogatni". :)
Szerintem ez elegge egyeni lehet, de nalam pl ugy van, hogy amikor leesik a homerseklet, aznap ovutesztezek, akkor szokott pozitiv lenni. Masnapra sokszor mar emelkedik a homersekletem, mire ebredek, tehat addigra elvileg mar megtortenik a tuszorepedes, aznap
Mar az ovuteszt is negativ szokott lenni.
De van olyan honap is, amikor leesik a homerseklet, az ovuteszt aznap este pozitiv, de masnapra nem emelkedik meg, hanem alacsonyan marad. Akkor napkozben szoktam erezni szurast, fajdalmat rovid ideig a petefeszkemnel, szerintem akkor reped a tuszo, mert aznap este az ovuteszt mar nem olyan eros, mint elozo nap, tehat vegulis negativ, es reggelre emelkedik a homerseklet.
Gondolom az ejszakai tuszorepedesnel atalszom az ovus fajdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!