Megnéznétek a teszteket? Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Reggeli pisiből csináltam tesztet.
Amikor megcsináltam, egyértelműen pozitív lett.
Viszont 30 perc múlva ránéztem, és ezt láttam.
Most akkor ez mi? Ismétlem 2 nap mulva, de nem tudom ezt mire vélni. A használati utasítás azt írja hogy 15 percen belül mutat megbízható eredményt. Az a 15 perc alatt folyamatosan látszott a 2. csík.
2016. ápr. 1. 06:27
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hibás lehet a teszt. Az első képen is fura a második csik. Nekem száradás után általában még erősebb lett a második mindig. Vegyél újat! Drukk!
2/7 anonim válasza:
Szerintem ami az első képen van csík ferde és nem túl szabályos, valószínűleg csak a reagens összeállt. Ha pozitív lenne a teszt nem tűnne el a csík. Drukk hogy 2 nap múlva pozi legyen!
3/7 anonim válasza:
A tesztek hasznalati utasitasaban benne van, hogy milyen idointervallumban mutatja ki a helyes eredmenyt (alt.3-5 perc). Utana mar nem ertekelheto az eredmeny.
4/7 anonim válasza:
Szerintem hibás volt a teszt, még halvány pozi tesztnél is egyenes volt a 2. csíkom, nem ilyen ferde.
5/7 anonim válasza:
Miért nem veszel ma egy másikat és csinálod meg napközben? Nekem a pozitív tesztemről ma sem tűnt el a második csík, pedig a lányomé már 12 éves!!
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem 15 perces időintervallumot ír. Külföldön élek ez kicsit másabb teszt mint az otthoni. Ma nem tudok kimenni a gyogyszertárba mert sokáig dolgozom, de holnap veszek másikat.
2016. ápr. 1. 08:49
7/7 anonim válasza:
Nekem pl az one step többször csinált ilyet(a kék). Pont a 2.vonal helyén állt meg a csík. Nem tudom hogy fogalmazzak. Tehát mikor elkezdte felszívni magát,akkor utána végigfutott még egyszer a rózsaszín csík,majd megállt.
Száradás után pedig eltűnt,mivel nem igazi pozitív csík volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!