Hőmérős kérdés. Az óraállítás mennyire befolyásolja az értékeket?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy mivel azonos időben kell minden reggel mérni az ébredési hőt, mi van az óraállítással?
Minden reggel 5 órakor mérem a hőmet, ami az óraállítás után sem változott. De így most 5 órakor valójában még csak 4 óra lenne. 1 óra eltérés hány tized eltérést okozhat a hőmérsékletben?
2016. márc. 31. 14:30
1/3 anonim válasza:
Nálam semmilyen eltérést nem okozott!
2/3 anonim válasza:
Nekem esett akkor. De azóta csak emelkedik. :) (épp nem várom a napokban)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én ma leteszteltem, és beigazolódott a gyanúm. Megmértem a hőmet reggel 5-kor és 6-kor is. Egy tized különbség volt köztük.
Óraállítás óta szokatlanul alacsony értékeket mértem. Akkor ez volt az oka. Így ezt a ciklust már végigmérem úgy, mintha nem is lett volna óraállítás.
2016. ápr. 1. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!