Mennyire befolyásolja a betadine kúp és az Isoprinosine a teherbeesést?
a betadine-t úgyis este helyezed fel, tedd ezt aktus után pár órával.
Az isoprinosine immun-erősítő, ez esetleg akadályozhatja a teherbe esést, pontosabban a beágyazódást, baba megtartását, hiszen annak a gyengébb immunrendszer kedvez, mert az nem dolgozik ellene (mégiscsak "idegen test" a szervezetben)
Nos, nem lesz biztató, de leírom az esetem...
A teherbeesést NEM befolyásolja. De amire szeded, az igen... én pont a fogantatás idején fertőződtem herpeszvírussal, nem tudtam róla, nem volt tervezett terhesség. Használtam rá kúpokat, többek között Betanide-t.
Mire a terhesség kiderült, sikerült szépen ki is kezelni, már meg is feledkeztem az egészről. Minden rendben is ment, egészen a 12. heti ultrahangig, amikor kiderült, hogy súlyos, élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenesség alakult ki a babánál. Az orvosok szerint nagyon nagy valószínűséggel a herpesz okozta. A terhességet meg kellett szakítani.
Van ugyanis néhány olyan vírus, ami a felnőtt szervezetre lényegében veszélytelen, könnyen kezelhető, de ha az embrió fertőződik vele, akkor nála súlyos fejlődési rendellenességet okoz.
Nem ártana tudni, hogy pontosan milyen fertőzésed van, és hogy első, vagy többedik életedben, ugyanis ezek nagyban befolyásolják az esetleges terhesség kimenetelét. Mindenesetre jobb lenne, ha most nem lennél várandós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!