Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van értelme tesztet csinálni...

Valaki : kérdése:

Van értelme tesztet csinálni (most)?

Figyelt kérdés

Adott:

Megszakításos védekezés

Egy ájulás

Indokolatlan hőemelkedés

Az utolsó mensim egy hónapja meg volt,a kövinek 3-4 nap múlva kell lennie. Csináljak tesztet? Most van értelme?

2016. márc. 30. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs sok értelme, az első elmaradt menzesz után kellene. Ilyen korai terhességnek nincs tünete, szóval a panaszaid nem terhesség miatt voltak. És egyébként is érdemesebb reggeli első vizeletből tesztelni.
2016. márc. 30. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Majd ha kesik...
2016. márc. 30. 21:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak az elmaradt vérzés után mutatja ki? Az előtt nem?
2016. márc. 30. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia,kimutathatja,de elmaradt mensi utan biztosabb.
2016. márc. 30. 21:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy tök egyszerű kérdés, épértelmű ember képes lenne egyedül eldönteni. Ha ennyire nem vagy képes, akkor minek élsz nemi életet??
2016. márc. 30. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen tesztet veszel.A rossmannban már láttam olyat (a pontos márkát nem tudom) ami 6 nappal a menzesz előtt is kimutatja elvileg.Én még nem próbáltam, de akár működheg is.
2016. márc. 30. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
10-12 nap után már kimutatják a tesztek.
2016. márc. 30. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Tesztelj a hétvégén.
2016. márc. 31. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!