Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lettem ennyire forró,...

Mitől lettem ennyire forró, lehet ez a babba jele?

Figyelt kérdés

Aktus közben a párom arra "panaszkodott" hogy nem bírja annyira forró a hüvelyem. A méhszájat leellenőriztem, nagyon fent van, nem tudom elérni, csak sejtem, hogy ott van, pedig nagyon picike vagyok... Ilyet nem tapasztaltam még.

Babaprogram van nálunk és szeretnénk picit. Mostanság ágyazódhatott be a pici, ha összejött. Lehet ez egyfajta tünete a picinek.

28ára nem várom... a kismama.hu-n található kalkulátor szerint 26án elvileg pozitív lesz az eredmény... de addig még 4teljs nap...

Akik voltak, vannak hasonló cipőben, és biztosra tudják ez mitől lehet, akkor az szóljon.

2008. szept. 22. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam, de ugyan annyi napom van még hátra. Mérd meg a hődet, hogy mennyi az az annyi. A folyásod milyen egyébként?
2008. szept. 22. 10:22
 2/4 A kérdező kommentje:
kicsit bővebb mint szokott lenni
2008. szept. 22. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
mi az a hő, amire azt lehet mondani, hogy nagyjából biztos a baba
2008. szept. 22. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha a mensi napján is 37 körüli a reggeli hő, akkor jó eséllyel lehet a babára gondolni
2008. szept. 22. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!