Elvileg pé után szárazság következik. Nálam mégis megmaradt egy minimális fehér folyás, ugyanolyan állagú, mint a pé-kor volt, az mitől lehet? Egy hete jöhetett össze a baba, ez még nem lehet attól?
Figyelt kérdés
És honnan tudhatom, hogy tuti akkor volt a pé, mert csak a folyásból gondoltam, ugyanis a ciklusom elég rendszertelen, ovu tesztet nem csináltam, nem hőmérőztem. És a folyásom ugyanaz, csak kevesebb. Fehér, szagtalan, nem ég, tehát fertőzés nem lehet. Ha tudtok, légyszi segítsetek!2008. szept. 22. 08:36
1/2 anonim válasza:
Szia! Ha rendszertelen a ciklusod,akkor így van,nem tudhatod pontosan,hogy mikor volt peteérés.Egyébként pedig mindég lehet úgymond elkóborolt és elbújt petesejt valahol,aki 72 óráig életképes.Elvileg ez már jelezhet babát,én is így voltam.19 hetes kismama.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, elsősorban gratula neked a babihoz és ne haragudj, de nem értem, hogy mi jelezhet babát? A fehér folyásom, ami a pé óta egyfolytában fenn áll?
2008. szept. 22. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!