Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ennek így értelme?

Van ennek így értelme?

Figyelt kérdés
Március stimulált hónap volt. Sikerült is teherbe esnem de az 5.héten elvetéltem (sajnos betegek voltunk antibiotikumot szedtünk mindketten valószínűleg ezért.) Vérzés kezdetén voltam orvosnál Uh csinált vissza hívott 4 nap múlva megint csinált uh azt mondta minden kiürült szedjem be megint a clostyt. majd menjek Uhra a 12 napon. kicsit most elbizonytalanodtam hogy tényleg be kellene e szednem a gyógyszert... Szerintetek?
2016. márc. 26. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést... Gondolom a doki úgy van vele, hogy próbálkoztok egyből tovább. Nem így van? Vagy mi másért nem akarod beszedni?
2016. márc. 26. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Szerintem oka van, hogy nem jön össze a gyerek.
2016. márc. 26. 18:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen a doki igy van vele...csak mindenhol azt olvadom hogy várni kéne...

"Kedves" második akkor aki nem esik teherbe egyből az ne is probálkozzon ugye? Inszem meg a lombik is teljesen felesleges dolog ugye? Örülj hogy neked nincs ilyen problémád...

2016. márc. 26. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A 2-essel ne foglalkozz, nem normális... -_-

Mivel nagyon nagyon kicsit terhességről volt szó (aki nem tesztel korán, ilyen fiatal terhesség elvesztéséről gyakorlatilag nem is szerez tudomást, csak azt veszi észre, hogy késett és volt egy erősebb menzesze) és nem volt szükség művi befejezésre szerintem ha lelkileg készen állsz rá, nincs orvosi akadálya, hogy akár már a következő ciklusban próbálkozzatok. Az orvosod is ezért mondta a Clostit, de ha bizonytalan vagy, ezt vele kellene megbeszélned, ő ismeri a szervezetedet.

Én vesztettem el 24 hetes ikreket, a minimum három hónapot voltam csak hajlandó kivárni, a szülést - merthogy nálam már arról volt szó - követően napra pontosan három hónappal kezdődő ciklussal kezdődött az új terhességem, ami teljesen zavartalanul zajlott le. Azt akarom csak ezzel mondani, hogy az én testem három hónappal a szülés után már készen állt egy új terhességre. A te esetedben én testi szempontból maximum egy ciklus kihagyását tartom indokoltnak, hogy kiürüljön a hcg, de lehet, hogy ennek sincs semmi jelentősége és lehet próbálkozni.

2016. márc. 26. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!